Trijų drąsiai juodų merginų vakaro pavadinimas – „Sisters of Night“. „Juk naktis – geriausias metų laikas“, – sako potraukio melomanijai neslepianti televizijos laidų vedėja, spalio 27-ąją, šeštadienį, atsiduosianti didžėjaus amatui. Su draugėmis ją suvedė ir panašus muzikinis skonis, ir naktų leidimo būdas.

Naujasis Ugnės pseudonimas – joks atsitiktinumas, ir jo istorija jau duoda suprasti, kas klube „Opium“ dėsis šeštadienį. „Po vakarėlio su manimi visuomet atsiranda kompromituojančios medžiagos apie kitus asmenis“, – įspėja kiekvieną laisvą vakarą DJ techniką šiuo metu tobulinanti mergina.

Kodėl antroji „Sisters of Night“ Ugnė vadinama Indėne? Užteks ją pamatyti, ir klausimų daugiau nebekils. Ši mergina – laisva gamtos dukra, puikiai besijaučianti betono džiunglėse, ir taip pat gerai žinanti, kuo atlikėjas A skiriasi nuo atlikėjo B.

Deficito slapyvardis tuo tarpu plakatuose įrašinėjamas jau ne pirmus metus. Muzikalių draugų rate augusi Aušrinė sugeba į vakarėlių grojaraščius įtraukti išties retus, galima sakyti – deficitinius kūrinius, be to, nepiktnaudžiauja dažnais pasirodymais už pulto. Ir jei dvi Ugnės vakarėlį užkaitins iki degimo taško, Aušrinė atkakliausius palydės į ryto aušrą.

Spalio 27-oji – pirmoji „Sisters of Night“ naktis tik laiptus atvėrusiame antrajame „Opium“ aukšte, tuo pačiu ir pirmasis trijų „likimo seserų“ renginys drauge. Tad šokių aikštelėje jos nori matyti visus, taip pat negalinčius be nakties, pasiryžusius susilieti su tamsa, pamiršti save ir didžėjoms paaukoti paskutines jėgas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)