Kai kurias dainas iš Turkijos kilęs, Lietuvoje gyvenantis didžėjus atliks pats.“ Į klubą žmonės ateina gerai pasilinksminti, prie pulto dirbantys DJ privalo jausti minios nuotaikas. Mėgstu bendrauti, todėl pasirodymų metu kartais sustabdau muziką ir klausiu ko publikai reikia, kad vakarėlis įsivažiuotų. Kontaktas visuomet pasiteisina“, - teigė DJ Sezzy.

Didžėjus atvirauja, jog laukia pasimatymo su uostamiesčio publika. Lietuvos ir užsienio naktinius klubus išmaišiusiam Sezziui labiau patinka rengti pasirodymus mažesniuose miestuose, juose - tiesiog jaukiau.

Didžėjaus karjera Sezzy neapsiriboja. Jis tampa vis retesniu svečiu Lietuvoje. 27 metų didžėjus ir prodiuseris jau yra surengęs turą Amerikoje, šią vasarą pradėjo dirbti didžiausiuose Turkijos klubuose Antalijoje ir Kemere.

DJ Sezzy turi ir kitokios veiklos - prodiusuoja atlikėjus Lietuvoje, Vokietijoje, Amerikoje, įrašinėja savo albumus, kuriuose - jo paties atliekami kūriniai.

Naktinis klubas „Martini“ taps pirma šio chameleoniško muzikanto stotele uostamiestyje po ilgos pertraukos. Jei klaipėdiečius įkaitins DJ Sezzy ritmai, pasimatymai „Martinyje“ taps dažnesni.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją