Pirmiesiems atvykusiems koncerto pradžios teko laukti daugiau nei 4 val. Tačiau kiek prieš 23 val. prasidėjęs šou greitai sušildė net ir labiausiai sužvarbusius. Nuo pat pirmųjų akordų dainas papildė ir įspūdingas lazerių šou, o legendinė grupės daina „Lyja" šį lietingą vakarą skambėjo ypač simboliškai. Skėčius rankose spaudžiantys ir lietpalčiais pasipuošę grupės gerbėjai šoko atviroje estradoje ant galvų krintant lietaus lašams.

Vasaros estradoje dar prieš kelias dienas išdygusi apie 25 metrų aukščio scena - robotas, kuri ir tapo įspūdingo reginio epicentru, sukūrė judančios platformos įspūdį.

Šviesų šou liovėsi tik vieną akimirką, kai grupės lyderis Egidijus Dragūnas paprašė išjungti visas šviesas ir į jį nukreipti tik vieną prožektorių. Išjungus visus scenos apšvietimus sausakimšoje arenoje sublizgo mobiliųjų telefonų švieselės. „Aš nuo to kaifuoju. Jūs juk žinote, kad mėgstu kaifuoti", - nusijuokė šou pasaulio atstovas.

SEL pasirodymo metu skambėjo ir gimimo dienos sveikinimai. 24-ąją sukaktį švenčiančiam muzikantui Viktorui tūkstančiai klausytojų dainavo „Su gimimo diena".

Daug su publika bendravęs E. Dragūnas koncerto metu ne kartą sveikino visus savo gerbėjus ir prašė kelti rankas kuo aukščiau, šėlti kartu. „Gyvenkite dėl meilės", - gerbėjams linkėjo romantiškai nusiteikęs atlikėjas.

Panašu, kad garsus vyras jaučiasi iš tiesų laimingas ir įsimylėjęs. Koncerto užkulisiuose buvo kalbama, kad čia jo laukia mylimoji Kotryna Kozlovaitė ir sūnus, kurie jį ir atlydėjo į Klaipėdą. Grandiozinio koncerto metu jį palaikė patys artimiausi žmonės.

Manoma, kad šį vakarą estradoje susirinko beveik 19 000 žmonių. Tarp jų - ir gerai žinomi žmonės: retai viešumoje sutinkamas politikas bei visuomenės veikėjas Viktoras Uspaskichas, prezidento Algirdo Mykolo Brazausko dukra Audronė Usonienė bei atlikėja Gabrielė Grygolaitytė-Vasha su vyru Ronaldu Rutkausku.

Dar prieš koncertą prie estrados buvo galima įsigyti ir vardinių SEL kvepalų. Jų kainos svyravo nuo 16 iki 33 eurų. Perkant daugiau nei tris kvepalų dėžutes jaunieji pardavėjai siūlė pritaikyti ir nuolaidą, nors susidomėjusių buvo nedaug, pardavėjai uždarbiu nesiskundė.

Labiausiai susirinkusiuosius domino grupės lyderio Egidijaus Dragūno žadėtas įspūdingas šviesų ir vizualizacijos šou, kuriam scena - robotas estradoje buvo sutvertas likus kelioms dienoms iki pasirodymo. Prie šio šou plušo 100 žmonių komanda.