Grupė „Čilinam“ scenoje pasirodys po vidurnakčio, kada gimtadienio tortas bus išdalintas, ir atliks populiarių lietuviškų dainų interpretacijas.

„Voro fortas“, prieš trejetą metų įsikūręs legendinės Alytaus „Studio 3“ diskotekos patalpose, gimtadienio proga pasitiks vakarėlių mėgėjus specialiai šventinei nakčiai paruoštomis dekoracijomis. Šmaikščiomis frazėmis ir optinio meno dekoracijomis klube pasirūpins renginių įvaizdžio kūrimo komanda supermenai.lt.

Linksmi ir šventiškai nusiteikę lankytojai yra svarbiausias vakarėlio akcentas, tad kiekvienas, apsilankęs klube, bus sutiktas su išskirtiniu dėmesiu ir smagiomis atrakcijomis, žadama klubo išplatintame pranešime žiniasklaidai.

Karštą naktį šokių aikštelėje žada ir DJ JuoKaz. Jo transliuojamą muziką lydės ir specialiai gimtadieniui VJ Cultact kuriamos vaizdo projekcijos. Dinamiškas ir spalvingas paslaptingųjų šokėjų pasirodymas įtrauks į linksmybes visus, ne tik trypiančius šokių aikštelėje. Tai gilumos, judėjimo, pulsavimo, mirgėjimo ir optinių iliuzijų naktis, kai klubas “Voro fortas” iškeičia įprastą aprangą į šventinę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją