Savo kūrinį "Free Now" P. McCartney sulipdė iš įrašų, negirdėtų "The Beatles" gitarų melodijų bei ketverto pokalbių studijose ištraukų.

"Tai naujas nedidelis "The Beatles" "gabalas", apie miksą sakė P. McCartney. - " Free Now" nepanašus į mano normalią muziką, bet man patinka, kad galiu daryti ir tokius dalykus".

"Free Now" yra perdirbtas iš kūrinio "The Liverpool Sound Collage", kurį sudėliojo "The Super Furry Animals" ir pats P. McCartney. "The Liverpool Sound Collage" buvo sukurtas kaip menininko Peterio Blake (Piterio Bleiko) parodos Liverpūlyje įgarsinimas. Menininkas išgarsėjo, sukūręs viršelį "Bitlų" albumui "Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band".

P. Blake prašymu, P. McCartney buvo išėjęs į Liverpūlio gatves ir kalbino praeivius, o jų atsakymų ištraukas vėliau įtraukė į miksą. Tarp šių ištraukų buvo įterpta daugiau kaip 20 "bitlų" įrašų gabaliukų.

Klubinė versija "Free Now" neskirta pardavimui, ji bus tik diskotekoms skirtoje kompaktinėje plokštelėje "The Liverpool Sound Collage", kurią "Hydra Records" išleis rugpjūčio 21 dieną.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją