„Galbūt pastebėjote, galbūt ne, bet dėl darnios santuokos ant scenos kartu su Erica lipame tik ypatingomis progomis. Kai kurie nori užpildyti dideles sales, arenas, o mes norime sukurti šventę sau ir kitiems“, – koncertą pradėjo Jurgis Didžiulis.

Netrukus prie jo ant scenos prisijungė Erica. Jiedu kartu atliko dainą „Tu Ateik į Pasimatymą“. Vėliau sekė daina anglų kalba „My Baby Just Cares“, po jos – kūrinys ispanų kalba „Cuando Caliente el Sol“, paskui Ericos hitas „Lovely Day“ ir t.t.

Abudu pirmąją koncerto dalį migravo tarp kelių restorano salių aplankydami skirtingus staliukus ir laidydami vienas apie kitą smagius juokelius. Muzikantai, mylimieji ir šeima už scenos – Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis – nuo pat pradžių kaip muzikinis duetas išsiskyrė sugebėjimu pasijuokti iš vedybinio gyvenimo kuriozų, taip pat nuo kėdžių pakelti pačio įvairiausio amžiaus žmones ir įkvėpti besąlyginei meilei.

„The Ball & Chain“ iš savo repertuaro po truputį traukė vieną už kitą geresnes dainas. Pirmas dvi koncerto dalis vainikavo du kalėdiniai hitai. Ericos Jennings parašytas ir švenčių Lietuvoje metu visur grojamas „Coming Home for Christmas“ bei poros kartu parašytas jaukus, ramus ir šiltas singlas „This Christmas“.

Antrąją koncerto dalį jiedu pasitelkė sunkiąją artileriją – daugiau technikos, prie dueto prisijungė klavišininkas Vytautas Bikus, saksofonininkas Tomas Botyrius, būgnininkas Jonas Gliaudelis.

Sekmadienio vakarą „Neringoje“ įsisiubavę šokiai su tokiais „The Ball & Chain“ hitais kaip „Baby Burning“, „Don't Think Twice“, „Tearing Up The Dancefloor“ grąžino į laikus, kai buvo populiarūs „dinner dances“, t.y. į ketvirtąjį-penktąjį dešimtmečius, kai vakarienės su šokiais buvo itin smagios.

„Kitais metais surengsime tris tokius kalėdinius koncertus. Šiemet pasijautė didelis poreikis jaukiems, pakiliems vakarams, kai geroje aplinkoje su kultūringa publika atsipalaiduoji maksimaliai. Be to, čia telpa visų kartų žmonės ir visi jaučiasi puikiai“, – iškart po koncerto nusprendė Erica su Jurgiu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)