Tiesa, kai kurių atmintyje ji gali šmėžuoti kaip viena iš „Lietuvos balso“ dalyvių. Dar dalyvaudama televizijos projekte ji minėjo, kad nujaučia, jog kažkada ateis ta diena, kai jai bus klijuojama „Eglutės iš Tele Bim Bam“ etiketė, tačiau jos siekis – augti kaip solo dainininkei. Taigi nubraukime viską apie barusias mamas ir pristatykime Eglę Gadeikaitę, šįvakar sudrebinusią „Tamstos“ sceną.

Programą „In The Beat Of Soul“ pristačiusi Eglė scenoje stovėjo ne viena. Mantvydas Čiuplys ir Kotryna Čereškevičiūtė pritarė vokalais, Dominykas Norkūnas virpino gitaros stygas, Kasparas Meginis pridėjo klavišinių skambesio, Paulius Vaicekauskas pritarė bosine gitara, o Jonas Gliaudelis palaikė ritmą mušamaisiais.

Prietema, geriausių draugų apsuptis, netikėtos dovanos ir ne tik nuoširdžios šypsenos, bet ir iš širdies plūstantis nuoširdumas koncertą pavertė ypatingai šarmingu. Beje, koncertą stebėjo ir Neringa Čereškevičienė, legendinio „Tele Bim Bam“ siela.

Koncertą stebėjo projekto „Where The Backs Come From“, kuriame taip pat dainuoja Eglė, merginos. Jos solistei įteikė solistei tris ananasus. Tris todėl, kad kartą jos jau dovanojo vieną, tačiau suprato, kad vieno yra tikrai per mažai kai Eglė turi tiek draugų.

Projektu „In The Beat Of Soul“ mergina išpildė savo svajonę – klausytojams pateikė gražiausias ir mėgstamiausias dainas pridėdama savo prieskonių. Tai tikrasis atlikėjos veidas.

Vis dėlto stovėdama ant scenos ji nepamiršo ir prieš kelis dešimtmečius šlovės spinduliuose blizgėjusių eilučių „Mane barė“. Šią dainą susirinkusieji priėmė itin šiltai ir griausmingai – jautriai trapus vakaras kulminaciją pasiekė tiesiog šurmulingai.

Įaudrinta publika sunkiai paleido Eglę nuo scenos. Net dvi dainas jai teko kartoti su kartus. Viena jų – legendinė daina apie barančią mamą.

Beje, nenustebkite E. Gadeikytę pamatę kaip pritariančiąją vokalistę ar dainuojančią kartu su projektu „Where The Backs Come From“. Negana to, pamojuokite jai, jei pamatysite dainuojančią mažiesiems kartu su „Tele Bim Bam“. Šis projektas – ne vienintelis, ir panašu, ne paskutinis Eglės muzikinių ieškojimų objektas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)