Muzikinės savaitės startą trečiadienį paskelbs jaukus bardai.lt rengiamas Andriaus Kulikausko ir Sauliaus Bareikio koncertas. Muzikai bei žiūrovui atsidavę bardai atliks nuoširdžius ir neįpareigojančius kūrinius, autorines dainas meilės tema ir ausį glostančią kitų autorių kūrybą. Tiek kompozitorius A. Kulikauskas, tiek aktorius S. Bareikis už meilę, pasišventimą ir nuopelnus dainuojamai poezijai yra gavę Vytauto Kernagio vardo gitaras. Tačiau tokie įvertinimai tik paskatino juos su dar didesniu užsidegimu nešti žmonėms muziką. Įvertinkite jų pastangas.

Norintys audringo vakarėlio į „Tamstą“ rinksis ketvirtadienį. Vadinamąjį mažąjį penktadienį publiką linksmins nutrūktgalviai „Freaks on Floor“. Neseniai pristatę vaizdo įrašą „Track by Track“, vaikinai šįkart ketina be užuolankų papasakoti apie kiekvieną debiutinio albumo „Freaky Wonder“ kūrinį. Buvusieji „fryksų“ koncerte puikiai žino, nešokti neįmanoma! O kai išgirsite kiekvienos muzikantų sukurtos dainos istoriją, galbūt net išgirsite jas kitaip. Tik turėkite omeny, „Freaks on Floor“ vien koncertu neapsiribos – iki pat paryčių prie grotuvų stoję vaikinai linksmins kiekvieną, trokštantį pajusti alternatyvaus vakarėlio dvasią. Išsimiegokite iš anksto.

Atsimenate „Duran Duran“, Cindy Lauper, Madonną ar „Def Leppard“ 9-ajame dešimtmetyje? Tais laikais gimę hitai amžiams paliko pėdsaką pasaulio muzikos istorijoje. Ką jau kalbėti apie tai, kad retas net šiandien gali ištverti nešokdamas skambant garsiausioms tų laikų dainoms. Tai žinodami projekto „80‘s Live“ rengėjai penktadienį kviečia apsiauti patogius batelius ir pasileisti šokti skambant gyvai atliekamoms laiko išbandymą praėjusioms dainoms. Projekto balsas – puikiai žinoma dainininkė Baiba Skurstene, o jos komandoje tik profesionalių muzikantų būrys. Pasiruoškite linksmintis skambant devintojo dešimtmečio šokių muzikos hitams.

Pirmąją kovo muzikinę savaitę „Tamstoje“ vainikuos nesenstantys „Poliarizuoti Stiklai“. Atrodo, galėtum klausytis ir klausytis, o vizitine kortele tapę grupės kūriniai, tokie kaip „Stasė“ iki šiol dažnam sukelia šypseną. Žaismingi ir šmaikštūs muzikantai jau daugiau kaip metus vykdo „atgimimo“ akciją, sulaukdami klausytojų ovacijų ir mokydami jaunąją kartą savo legendinių kūrinių. Nors ir praėjo 20 metų nuo pirmojo „Poliarizuotų stiklų“ albumo, tada dar vinilinės plokštelės pavidalu, išleidimo, parako kolektyvas nepritrūksta. Bus rokenrolo!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją