„Tamsta orchestra“ – prieš tris metus išsipildžiusi organizatorių svajonė, kurios tikslas – ant scenos sukviesti atlikėjus, kurie yra koncertavę nuo pat „Tamstos“ atidarymo.

„Tai muzikinis užtaisas visiems metams, kadangi šis projektas suteikia progą susivienyti ir kartu groti atskirų grupių nariams. Kurti muziką didžiuliame orkestre yra labai gera, nes taip kiekvienai dainai suteikiamas visiškai kitoks skambesys“, - pranešime spaudai gimtadienio projektu džiaugiasi „Tamstos“ kolektyvas.

Šį orkestrą sudaro tikri profesionalai, vieni geriausių šalies muzikantų, grojantys daugybėje grupių ir projektų: Jievaras Jasinskis ir Nerijus Laukaitis – trombonas, Tomas Botyrius ir Linas Klebauskas – saksofonas, Mindaugas Vadoklis, Aurimas Rimeikis ir Laurynas Lapė – trimitas, Jonas Gliaudelis ir Vytis Vainilaitis – būgnai, Domas Aleksa – bosinė gitara, Paulius Volkovas – gitara.

Kaip ir visus dvylika metų, šį šiltą balandžio penktadienį „Tamsta“ į savo sceną kvies geriausius draugus, kurie sukurs ypač artimą ir energingą atmosferą.

Čia koncertuos Monika Liu, Giedrė, Girmantė Vaitkutė, Eglė Gadeikytė, Federico, grupės „Saulės kliošas”, „Baltasis Kiras”, „Poliarizuoti stiklai”, „The Honkin' Dudes Brass Band“, „Bix“, „Keymono“, „Migloko", „Bitės“ ir kiti. „Tamsta“ gimtadienio proga prie DJ pulto stos Monikos Liu ir Daivos Starinskaitės duetas.

Koncertas gyvos muzikos gerbėjų laukia jau balandžio 7 dieną, 21.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)