Ketvirtadienio vakarą populiarioji atlikėja savo pasaulinių gastrolių „The Sweet Sweet Fantasy Tour“ koncertą surengė Rygos arenoje. Diena anksčiau ši muzikos žvaigždė dainavo Talino „Saku“ arenoje.

Kita stotelė – Kauno „Žalgirio“ arena, į joje vyksiantį koncertą jau parduoti beveik visi bilietai. Lietuvoje pirmą sykį dainuosianti atlikėja gali atvykti jau šiandien. Į mūsų šalį jau atvyko jos koncertus aptarnaujanti technikų komanda, šokėjai ir muzikantai, į Kauną keliauja ir aštuoni vilkikai su koncertui reikalinga aparatūra.

Tačiau tikslus pačios scenos dievaitės maršrutas laikomas paslaptyje – kaip ir visas jos laisvalaikis kelionės po Baltijos šalis metu.

„Ji gali atvykti šiandien arba rytoj. Visiškai įprasta, kad muzikos žvaigždės į koncerto vietą atvyksta, iki renginio likus tik keletui valandų, ir išvyksta iškart po jo.

O kartais jos Lietuvoje praleidžia net kelias dienas. Šiandien Mariah grafike – laisva diena, mes nesame informuoti, kaip dainininkė ją praleis. Bet svarbiausia ir visiškai aišku: šeštadienį apie 21 valandą ji žengs į sceną Kaune ir surengs puikų koncertą“, - sako koncerto organizatorių atstovas Deividas Afarjanc.

Į Taliną privačiu lėktuvu šią savaitę atskridusią dainininkę kiekviename žingsnyje lydėjo keletas apsaugininkų.

Lietuvoje taip pat paprašyta parūpinti nemenką apsaugos komandą. Kaip jau skelbta anksčiau, Mariah Carey Lietuvoje mėgausis komfortu – užkulisiuose jai ir jos vaikams bus įrengti jaukūs kambariai, kuriems reikalingus baldus ir įvairias smulkmenas atsiveža pačios dainininkės komanda.

Tiesa, net nėra tiksliai žinoma, ar dainininkės vaikai Monroe ir Moroccanas keliauja kartu. To nepavyko išsiaiškinti ir žiniasklaidai Latvijoje bei Estijoje, mat ir užkulisiuose dainininkės laisvalaikis akylai saugomas nuo smalsių žvilgsnių.

Mariah Carey klipas „Honey“:

Taline ir Rygoje jau parodytas dainininkės šou sulaukė puikių atsiliepimų. Jis nudžiugino ir tuos, kurie laukė legendinių baladžių „Hero“ ir „Without You“, ir tuos, kuriems patinka greitesnio tempo kūriniai. Kaune, kaip ir kitose Baltijos šalyse, Mariah pasirodymą „apšildys“ didžėjus.

Koncerto Rygoje akimirkos:

Scena su ekranais, puikiai atrodantys šokėjai, pasirodymo pradžioje nešiojantys Mariah Carey ant rankų, visą pasaulį sužavėjęs balsas – šis šou tarsi apibendrina iki šiol per 26 metus nueitą dainininkės kelią.

Scenoje ji nuolat keičia darbužius, kai kurie jų – itin seksualūs. Dalį kostiumų šioms gastrolėms sukūrė vis labiau tarp muzikos žvaigždžių populiarėjantis dizaineris Antoine'as Salame, mados namų „LaBourjoisie“ įkūrėjas.

Koncerto Rygoje žiūrovai sulaukė daugybės hitų - „Always Be My Baby“, „My All“, „We Belong Together“ ir kitų.

Daina „Always Be My Baby“:

Kovo 15-ąją Glazge turą pradėjusi Mariah Carey – viena populiariausių atlikėjų pasaulyje, jos įrašai parduoti 220 milijonų egzempliorių tiražu ir įvertinti penkiomis „Grammy“ statulėlėmis.

Keturiolika albumų įrašiusi Mariah Carey yra pasižymėjusi ir kine – vaidmenų filmuose skaičius artėja prie dešimties.

Dainininkės šlovė neblėsta jau beveik tris dešimtmečius. Užpernai Mariah tapo pirmąja Vakarų atlikėja, surengusia net penkis iš eilės koncertus Kinijos stadionuose. 2015-ųjų rugpjūtį jos garbei atidengta žvaigždė Holivudo šlovės alėjoje. Pernai dainininkė išleido geriausių dainų albumą “#1 to Infinity“, kuriame įrašytos net 18 pirmąją JAV „topų“ vietą pasiekusių dainų. Šiuo rezultatu Mariah pralenkė visus solo atlikėjus ir nusileidžia tik legendinei grupei „The Beatles“.

Iš Kauno dainininkė vyks į Lenkiją, vėliau koncertuos Šveicarijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje ir kitose šalyse, o šio mėnesio pabaigoje – Pietų Afrikos Respublikoje.

Mariah Carey koncertą pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų organizatorius „Live Nation Lietuva“, šįmet Vilniuje surengsiantis šokių muzikos festivalį „Summerburst“, sero Eltono Johno, popžvaigždės Johno Newmano, retro muzikos žvaigždžių „Postmodern Jukebox“ ir „Palast Orchester“ koncertus, Kaune – vienos populiariausių pasaulio roko grupių „Muse“, metalo titanų „Iron Maiden“, roko grupės „Nickelback“, elektroninės muzikos legendos Jeano-Michelio Jarre'o šou, Obuolių saloje – šokių muzikos festivalį „Radistai Village“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)