"Vienos Londono madų savaitės metu atsitiktinai sutikau asmeninio stiliaus konsultantę Mildą Juškaitę-Chellingsworth, kuri dirba stiliste asmeninio stiliaus kūrimo studijoje "Y.Shop" bei rengia pasaulyje išpopuliarėjusius drabužių mainų vakarėlius. Nusprendėme tokius mainų vakarėlius, kurių metu galima iškeisti nenešiojamus daiktus į tau patinkančius naujus bei gerai praleisti laiką, organizuoti ir Lietuvoje”, - pasakoja vakarėlių organizatorė Kristina Armonaitė, reklamos ir marketingo specialistė.

Pasak mados žinovų, Niujorke, Londone, Paryžiuje, Milane, Rio de Žaneire ir net Delyje drabužių ir aksesuarų mainų vakarėliai pritraukia vis daugiau prisiekusių mados gerbėjų, dizainerių ir ekologiško gyvenimo būdo pasekėjų.

"Drabužių mainų vakarėlius savo klientams organizuoju jau keletą metų. Jų metu dalyviai gali ne tik atnaujinti savo drabužinę, bet ir gerai praleisti laiką bei sutikti naujų žmonių. Tai - puiki alternatyva įprastam pasivaikščiojimui po parduotuves. Vis dėlto "Svaporama" pasiūlys dar daugiau nei Londone pamėgti drabužių mainai – mūsų vakarėliuose galėsite ne tik išmainyti nenešiojamus daiktus, bet ir išradingai atnaujinti stilių, sužinoti mados bei grožio tendencijas bei čia pat jas prisitaikyti sau”, - teigia M. Juškaitė- Chellingsworth.

Lapkričio 12 dieną Kaune, „Pop Star Bar“ ir lapkričio 13 dieną Vilniuje, „Tarantino“ iš anksto į vakarėlius užsiregistravę ir bilietus įsigiję dalyviai galės mainytis drabužiais ir aksesuarais, nemokamai pasigražinti projekto grožio partnerio studijoje bei pasišnekučiuoti su vakarėliuose dalyvausiančiais stilistais ir visažistais apie ateinančio sezono tendencijas. Specialistės patars, kaip pasidaryti madingą dieninį ar vakarinį makiažą per 15 minučių. Besidominčioms mada stilistės pademonstruos, kaip susikurti ateinančio sezono stilių iš vakarui suneštų drabužių bei aksesuarų.

Jums tereikia pasiimti penkis, geros būklės drabužius ir aksesuarus, kuriuos norite išmainyti. Vakarėlio pradžioje iškeiskite juos į skirtingų spalvų „Svaporamos“ kuponus (žalius - gerai žinomų parduotuvių produkcija, raudonus - dizainerių drabužiai, geltonus - vintažas), atitinkančius daikto vertę, už kuriuos prasidėjus mainams galėsite įsigyti jums patinkančius daiktus.

Ir tai dar ne viskas! Kiekvieno apsilankiusio lauks malonios dovanėlės. Patys aktyviausi dalyviai, atsivedę po penkis draugus, galės laimėti net šešis kosmetikos produktų rinkinius bei dvi asmenines „Svaporamos“ stilistės Mildos Juškaitės konsultacijas.

Susidomėjote? Registruokitės į vakarėlius www.svaporama.eu svetainėje iki lapkričio 12 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją