Šį leidinį kiekvienas nemokamai gali atsisiųsti iš
.

„Kokybe stebinančiame albume galima išgirsti net keturiolika kvapą užimančių elektronikos, džiazo, pop, ambient stiliaus kūrinių. Mūsų nuomonė nesikeičia, Leonas ir Jazzu yra verti pačių garsiausių pasaulinio lygio įrašų kompanijų dėmesio. Tad bendromis jėgomis jų link ir judame. Pirmas didelis žingsnis pirmyn – dainos „Mano“ vaizdo klipas ir debiutas trijuose Baltijos MTV kanaluose,“ - taip apie naujausią savo leidinį kalba „Sutemų“ atstovai.

Atsisiuntė per 25 000 žmonių

„Sutemose“ su albumu „Offline“ debiutavę Leon Somov ir Jazzu susilaukė didelio susidomėjimo visame pasaulyje. Per šešis mėnesius leidinį atsisiuntė per 25 000 žmonių. Jis tapo vienu populiariausiu nemokamai muziką platinančios kompanijos albumu. Nenuostabu, kad daugelis elektroninės muzikos gerbėjų teigė, jog tai geriausias „Sutemų“ leidinys per visus šešis kompanijos gyvavimo metus.

Prieš kelis metus susikūrusį lietuvaičių duetą sudaro buvęs grupės „InCulto“ narys 27-erių Leonas Somovas. Jis šiuo metu Londone studijuoja garso inžineriją SAE Institute. Dueto „Jan“ įkūnija išties talentinga 19-metė vokalistė Justė Arlauskaitė (Jazzu). Buvusi grupės „Pieno Lazeriai“ dainininkė taip pat studijuoja vokalą Londono Thames Valley Universitete.

Remiksai iš viso pasaulio

Albume be kelių pačių Leon Somov ir Jazzu dainų, tarp kurių ZIP FM eteryje sužibėjusi daina „Parduodu Savo Muziką“ bei naujoji dainos „Without U“ tik su gyvais instrumentais įrašyta versija, dar išgirsime net vienuolika remiksų iš viso pasaulio.

Juos sukūrė vos prieš kelias dienas įvykusio „Sutemų“ gimtadienio svečias rusas Sleepy Town Manufacture. Taip pat, pernai net du albumus išleidęs britų „Planet Mu“ kompanijos atstovas prancūzas Raoul Sinier, amerikiečiai Arc Lab ir Near The Parenthesis bei ne po vieną kartą „Sutemose“ jau girdėti: japonas Sabi, vokietis ENVitre, estas Joel Tammik bei ispanas Monoceros, amerikietis Am Boy.

Žinoma, neapsieis šis leidinys ir be lietuvių remiksų. Savo versijas pateikė šiuo metu žaibiškai populiarėjantis, neseniai įrašų kompanijoje „Planet Mu“ debiutavęs Few Nolder ir „Sutemose“ du albumus išleidęs IJO.

Tačiau šį kartą leidinys yra dvigubai ypatingas. Saldusis bonusas - dainai „Mano“ sukurtas pirmasis Leon Somov ir Jazzu vaizdo klipas. Jį kaip ir dainas galima atsisiųsti nemokamai. „Šilkinį“ video sukūrė Ronaldas Buožis ir Rokas Darulis iš kino korporacijos GERIFILMAI.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją