Išpirkta per 90% bilietų

Iki festivalio liko vos dvi dienos, todėl dabar yra paskutinė galimybė planuoti laiką ir įsigyti bilietus. „Summerburst“ dalyviai jau išpirko daugiau nei 90% bilietų. Festivalio organizatoriai įspėja dar neapsisprendusius festivaliautojus paskubėti ir įsigyti bilietą dabar, kol nevėlu.

„Išpirkta 90% bilietų, todėl norintys pradėti vasarą geriausių draugų apsuptyje didžiausiame festivalyje Lietuvoje privalo veikti dabar. Be to, šiandien turime dar vieną puikią naujieną: festivalio žvaigždžių sąrašą papildė būsima žvaigždė Natali Noor“, – sakė festivalio „Summerburst“ vadovas, koncertų organizatoriaus „Live Nation Lietuva“ atstovas Deividas Afarjanc.

„Summerburst“ himno autorė pasirodys Lietuvoje

Koncertų organizatorių „Live Nation“ ir festivalio „Summerburst“ atstovai siekia, kad elektroninės muzikos scenoje atsirastų kuo daugiau dailiosios lyties atlikėjų. Todėl šiemet buvo surengtas projektas „Summerburst Anthem 2016“, skatinęs merginas ir moteris kurti, atlikti ir publikuoti savo kūrybos muziką.

Projekte dalyvavo beveik 50 atlikėjų, atsiuntusių savo kūrybos muziką. Žiuri, kurioje buvo „Summerburst“, „Universal Music“ ir radijo stoties „RIX FM“ atstovai, nusprendė, kad geriausias yra dvidešimtmetės atlikėjos iš Stokholmo Natali Noor atsiųstas kūrinys „Moon“. Jai atiteko 5 tūkst. eurų prizas, o oficialiu himnu šiemet tapusį singlą „Moon“ išleido didžiausia pasaulyje įrašų kompanija „Universal Music“. Be to, N.Noor buvo pakviesta groti „Summerburst“ festivaliuose.

Natali Noor

„Pasaulinės elektroninės muzikos scenoje dominuoja atlikėjai vyrai. Džiaugiamės, kad bendro projekto metu padėjome atrasti būsimą naują žvaigždę“, – sakė „Summerburst Baltic“ festivalio vadovas ir koncertų organizatoriaus „Live Nation Lietuva“ atstovas Deividas Afarjanc.

„Pagrindinis projekto tikslas: mes norime, kad kuo daugiau dailiosios lyties muzikos prodiuserių ir DJ‘ų turėtų galimybę išleisti savo muziką ir groti vieno didžiausio festivalio Europoje scenoje“, – sako „Live Nation Sweden“ atstovas ir festivalio „Summerburst“ direktorius Andersas Bostromas.

Naujoji švedų muzikos viltis Natali Noor festivalio „Summerburst“ scenoje gros birželio 12 d. (sekmadienį).

Natali Noor – „Moon“ (Official Summeburst Anthem 2016) galite pasiklausyti čia.

Birželio 11 ir 12 dienomis Vilniaus Vingio parke vyksiantį muzikos festivalį „Summerburst“ pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų organizatorius „Live Nation Lietuva“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)