Išleistas oficialus „Summerburst“ 2016 m. himnas

Penktadienį išleistas oficialus 2016 m. festivalio „Summerburst“ himnas „Moon“. Jo autorė – dvidešimtmetė atlikėja iš Stokholmo Natali Noor. Karjerą pradedanti atlikėja dalyvavo „Summerburst Anthem 2016“ projekte, kuris skatino merginas ir moteris kurti, atlikti ir publikuoti elektroninę muziką.
„Pasaulinė elektroninės muzikos scena yra visiškai okupuota atlikėjų. Tikime, kad tarptautinis projektas, kuriame kvietėme dalyvauti muzikos kūrėjas ir atlikėjas, padėjo atrasti naują DJ žvaigždę“, – sakė „Summerburst Baltic“ festivalio vadovas ir koncertų organizatoriaus „Live Nation Lietuva“ atstovas Deividas Afarjanc.

„Pagrindinis projekto tikslas: mes norime, kad kuo daugiau dailiosios lyties muzikos prodiuserių ir DJ‘ų turėtų galimybę išleisti savo muziką ir groti vieno didžiausio festivalio Europoje scenoje“, – sakė „Live Nation Sweden“ atstovas ir festivalio „Summerburst“ direktorius Andersas Bostromas..

Projekte „Summerburst Anthem 2016“ dalyvavo beveik 50 atlikėjų. Žiuri, kurioje buvo „Summerburst“, „Universal Music“ ir radijo stoties „RIX FM“ atstovai, nusprendė, kad geriausias yra N.Noor atsiųstas kūrinys „Moon“. Autorei ir atlikėjai atiteko 5 tūkst. eurų prizas, ji yra pakviesta groti „Summerburst“ festivaliuose, o kūrinį „Moon“ šiandien išleido didžiausia pasaulyje įrašų kompanija „Universal Music“.
Natali Noor – „Moon“ (Official Summeburst Anthem 2016) galite pasiklausyti čia: http://bit.ly/1ORaGbx

Paskelbtos „Summerburst“ oficialių „Pre-After Party“ renginių detalės

Prieš prasidedant didžiausiam mūsų šalies istorijoje muzikos festivaliui „Summerburst“, muzikos gerbėjai kviečiami sudalyvauti „Pre–Party“ ir „After–Party“ renginiuose. Oficialūs „Pre–After Party“ renginiai vyks muzikos festivalio „Summerburst“ partnerio – „Mojo Lounge“ klube Vilniuje.

Birželio 4 d. (šeštadienį), likus savaitei iki „Summerburst“ festivalio, vasaros pradžią skelbiančio „Pre–Party“ renginyje gros išskirtinis svečias DJ‘us Driule XL.

Birželio 11 d. (šeštadienį), pasibaigus pirmos dienos „Summerburst“ koncertinei programai, festivalio dalyviai bus kviečiami tęsti linksmybes oficialiame „After–Party“ renginyje, kuriame gros išskirtiniai svečiai – DJ‘ų duetas „Dirty Kidz“.

Įsigijusiems „Summerburst“ festivalio „VIP“ ir „VIP All In“ bilietus, įėjimas į „Pre–After Party“ renginius, „Mojo Lounge“ klube nieko neikainuos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją