58 metų B. Streisand, kuri prisipažino visą gyvenimą jaudinusis prieš gyvo garso koncertus, savo karjerą nusprendė baigti pasirodymais tuose miestuose, kurie labiausiai susiję su jos darbu.

Kaip pranešė B. Streisand menedžeris Martinas Erlichmanas, Los Andžele koncertai vyks rugsėjo 20 ir 21 dienomis, o Niujorke - rugsėjo 27 ir 28 dienomis.

Nors ne visada palankiai vertinta kritikų ir kaltinta arogancija bei konfliktišku būdu, B. Streisand turi ištikimą auditoriją.

Dainininkė įrašė 42 "auksiniais" tapusius albumus ir yra atlikėja moteris, kurios įrašų kopijų parduota daugiausiai istorijoje.

B. Streisand pelnė ir aktorės šlovę. Jos debiutas kine - vodevilio komikės vaidmuo 1968-ųjų "Juokingoje merginoje (Funny Girl) - buvo įvertintas "Oskaru". Žvaigžde tapusi aktorė vaidino beveik 20-yje filmų, o vėliau dirbo kino ir televizijos prodiusere.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją