Norintys išbandyti savo jėgas kolektyvai turi užsiregistruoti čia

Šio turo metu „HURTS“ pristatys savo naujausią albumą „Surrender“, išleistą praėjusių metų spalio mėnesį, tačiau jau pretenduojantį tapti vienu geriausių dueto darbu - singlus „Lights“, „Rolling Stones“, „Some Kind of Heaven“ internete kasdien perklauso ir jų vaizdo klipus peržiūri tūkstančiai žmonių.

„Hurts” laikoma viena geidžiamiausių grupių didžiausiuose Europos festivaliuose, tokiuose kaip „Rock Im Park“ ir „Rock Am Ring“ Vokietijoje, „Glastonbury“, „Oxygen“, „T In The Park“, „V Festival“ Didžiojoje Britanijoje, „Sziget“ Vengrijoje, o taip pat Ukrainoje, Bulgarijoje, Latvijoje, Belgijoje, Šveicarijoje, Suomijoje, Lenkijoje, Švedijoje ir kitose šalyse. 2011 m. „Glastonbury“ festivalyje, kuriame apsilankė 135 tūkstančiai žmonių, „Hurts” pasirodymas buvo pripažintas geriausiu ir aplenkė net tokias festivalio žvaigždes kaip „U2“, Beyonce and „Coldplay“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją