Perrašytos kultinių „G&G Sindikato“ kūrinių, su kuriais užaugo jau ne viena melomanų karta, aranžuotės, specialiai šiam projektui prie grupės prisijungę profesionalūs muzikantai ir daug, daug, daug sunkaus, tačiau be galo įdomaus darbo tam, kad teatro scenoje viskas skambėtų tiesiog nepriekaištingai ir… naujai.

„Niekada nebuvome fonogramų kolektyvas – į visus koncertus stengiamės įpūsti kuo daugiau gyvasties, pastaruoju metu dažnai koncertuodavome su roko instrumentais – „fūzuotomis“ gitaromis, šįkart, „unplugged“ formate, aišku, bus kitaip – galima sakyti, rengiame akustinį pasirodymą“, – paklaustas, kame glūdi muzikinių „G&G Sindikato“ eksperimentų šaknys, pasakoja grupės narys Donatas Juršėnas-Donciavas, – „Jau per pirmas repeticijas sunkiai nusėdėjome vietose girdėdami švelnų styginių ir pučiamųjų skambesį, tad galime užtikrinti, kad energetinis mūsų kūrinių užtaisas tikrai niekur nedings – atvirkščiai, jis kels pagundą stotis nuo teatro salės kėdžių ir judėti pagal ritmą“. Anot Donciavo, šis projektas – didžiausias muzikinis iššūkis jo gyvenime.

„Unplugged“ formatas – iššūkis mums visiems. Iš tiesų nesitikėjome, kad teks tiek daug dirbti – atrodo, juk visus savo kūrinius mokame geriau už kitus, tačiau dabar akivaizdu, kad visko mokomės iš naujo“, – prideda taip pat repeticijoje sutiktas grupės vadybininkas ir vienas projekto idėjos autorių Justas Čekuolis, kuriam „G&G Sindikatas: Unplugged“ scenarijuje atiteko užtarnautas bosisto vaidmuo.

Keletas slaptų minučių iš „G&G Sindikato“ repeticijų sale virtusio „Lofto“:

Muzika kuri Saugo:

Rodant į dangų

365 ODM

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)