Prieš koncertą kalbintas E. Dragūnas atskleidė, kad jaučiasi gerai bei pasveikino gerbėjus su Kalėdomis.

Koncerte skambėjo tokie didžiulio populiarumo susilaukę kūriniai, kaip „Lyja“, „Nes aš tik vėjas“, „Ten, kur sapnai“, „Aš žiūriu į tave, pasauli“, „Paryžius“ ir kiti.

Į koncertą rinkosi žiūrovai:

Susirinkusiems žiūrovams ilgai laukti neteko – E. Dragūnas į sceną išėjo uždelsęs vos 20 minučių ilgiau, nei buvo planuota.

Koncerto metu E. Dragūnas prabilo: „Jaučiuosi labai vienišas, tai bent jūs kažką hopa hopa hopa.“

Paaiškėjo, kad ant scenos daugiau nepasirodys ir modelis Solveiga Mykolaitytė, kuri po praėjusio koncerto Kaune buvo poruojama su E. Dragūnu.

Pati S. Mykolaitytė pakomentavo, jog jos pasirodymai buvo planuoti tik Kauno koncertui.

Atlikdamas dainą „Ten, kur sapnai“ E. Dragūnas ir vėl prabilo: „Kiek čia gražių merginų. Bet aš vis tiek myliu tik tą vieną. Aš – nelaisvas.“

DELFI primena, jog E. Dragūnas neseniai išsiskyrė su savo antrąja puse - Eleonora Sebrova. Pora kartu buvo aštuonerius metus.

Grupės „SEL“ lyderis koncerte taip pat linkėjo žiūrovams mylėti ir saugoti artimuosius: „Mylėkit vieni kitus, saugokit savo vaikus, moteris ir vyrus.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (195)