R.Triškutė Lietuvoje nėra dažna viešnia. Mergina dirba Paryžiuje, Milane ir kitose mados sostinėse. Gimtinėje ji ypač išgarsėjo įsipainiojusi į skandalingus santykius su dainininku Egidijumi Dragūnu. Prieš dvejus metus žiniasklaidai ji teigė, kad pusę metų draugauja su „Sel“ lyderiu. Pastarasis merginos kalbas pavadino iš piršto laužtomis. R.Triškutė neliko skolinga ir dvigubais žaidimais apkaltino Egidijų.

Donatas Montvydas - dar vienas populiarus veidas, kuris ,tiesa, Sezzy klipe nuolat pridengtas akiniais. „Man nedaug Lietuvos atlikėjų patinka. Donatas - vienas jų. Labai smagu, kad galėjome dirbti kartu“, - pasakojo DJ Sezzy. Pirmieji vaizdo klipą įvertinę internautai juos jau spėjo pakrikštyti lietuviškais Timberlake'u ir Timberlandu.

Sezzy pasakojo, kad specialiai rudeniui parinko lėtą dainą ir klipą kūrė merginoms. „Aš nesitikiu uždirbti iš klipo. Nesitikiu uždirbti ir iš albumo, kurį išvis nežinau, ar leisiu. Mano dainą galima nemokamai atsisiųsti iš interneto“, - sakė Sezzy.

Paklaustas, ar ne per brangus malonumas kurti muziką ir klipus, o po to ją dovanoti, turkų kilmės didžėjus, kurio tikras vardas Sezeris Saylikas, prisipažino, kad vis dėlto nedaro to šiaip sau. Jis investuoja į savo vardą ir rengiasi karjerai užsienyje. Tiksliau - Turkijoje, kur yra susidomėjusių jo muzika. „Planuoju daryti karjerą ten, bet dar ne dabar. Dabar negaliu išvykti dėl asmeninių priežasčių“, - paslaptingai teigė Sezzy.

Klipo filmavimo akimirkos - galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją