Muziką dainai sukūrė vienas populiariausių Kauno didžėjų ir prodiuserių Donatas Tamašauskas, šou pasaulyje prisistatantis aka D. Džouns slapyvardžiu. Savo karjeros pradžioje jis yra sukūręs ir sėkmės sulaukusį grupės „Sel“ dainos „600“ remiksą.

D. Tamašauskas pasakojo, jog bendradarbiavimas su Vasha prasidėjo prieš kelis metus, kai atlikėja dar tik ruošėsi debiutui šalies muzikos scenoje.

„Norėjosi gaivių, pavasariškų garsų, emocionalios muzikos, kuri „pakyla“ iki pačių jausmų aukštumų ir nepaleidžia“, - pasakojo D. Tamašauskas.

Kūrinį jis rašė būtent Vashai. Muzika buvo baigta prieš metus, tačiau iki pat šio laiko tobulinta.

„Daug pastangų įdėta, bet esu patenkintas rezultatu. Mano nuomone, daina – lanksti, bus mėgiama įvairių muzikinių skonių klausytojų“, - neabejojo prodiuseris.

Jo teigimu, „Shiver“ geriausiai skambės paplūdimyje, pučiant šiltam vėjui, kojas plaunant bangoms ir vykstant karštam bei energingam paplūdimio vakarėliui.

Dainos teksto autorė - Vaida Kalkauskaitė.

„Kai išgirdau kūrinio muziką, neabejojau, jog jis mane užvaldys. O Vaidos parašytas tekstas man tikrai artimas, nes visuomet labai stipriai reiškiu jausmus”, - sakė Vasha.

Tuo pat metu kai „Shiver“ iškeliavo į radijo stočių eterį, ji buvo patalpinta ir „Youtube“ kanale. Būtent jam skirtas dainos aplikacijas ir iliustracijas kūrė fotografė Dagnė Čižauskaitė bei Tomas Toleikis.

Antrasis Vashai parašytas kūrinys pristatomas praėjus daugiau nei mėnesiui nuo debiutinės dainos „Pistonai balionai“ vaizdo klipo debiuto.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)