Prieš pasirodymą Sasha Song pasakojo, kad šis klubas jį kaskart pasitinka su viena geriausių publikų.

„Tai yra viena tų vietų, kur jaučiuosi labai laukiamas, visuomet žinau, kad ten sulauksiu palaikymo. Kalbant apie šių metų „Baltic Pride“ eitynių koncertą, man buvo svarbu ne tik užlipti ant scenos padainuoti, tačiau ir kalbėti apie lygias žmonių teises ir toleranciją. Juk nesvarbu, kokia kiekvieno lytinė orientacija, religinės ar politinės pažiūros, rasės skirtumai – mes visi esame tokie patys homo sapiens. Mums reikia išmokti atrasti, kas mus sieja, o ne dar labiau gilintis į tai, kas mus skiria.

Manau, kad tokie renginiai, kaip „Baltic Pride“ ar bet koks kitas renginys, nevengiantis akcentuoti LGBT problemas, yra žingsnis į priekį. Mokyklose nenori apie tai kalbėti, tėvai nenori apie tai kalbėti su savo vaikais, tarpusavyje esame linkę užgniaužti tokias „nepatogias“ temas. Bet juk jos „nepatogios“ tik todėl, kad vis dar yra gajūs destruktyvūs mitai – tarkime, kad netradicinė seksualinė orientacija yra pasirinkimas, o ne įgimtas dalykas, kaip kad bet kurio kito asmens“, – sakė atlikėjas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)