Kaip rašoma klubo atstovų pranešime spaudai, viena populiariausių naktinio gyvenimo vietų „Pantera“ tapo ne atsitiktinai. Nuo pirmųjų dienų lankytojai įvertino geriausiems pasauliniams klubams prilygstančią kokybę ir neeilinius interjero sprendimus. Daugiau nei 210 savaitgalių klube virto tūkstančiais nuostabių prisiminimų telefonuose. Su draugėmis. Bičiuliais. Nauju mylimuoju.

Per šešerius metus klube susipažino šimtai porų. Vieniems pažintis truko akimirką, kitiems - likusį gyvenimą. Net penkios klubo barmenės ištekėjo, savo mylimuosius sutikusios būtent „Panteroje“. Statistika iškalbinga. Brangios patirtys - taip pat. Nuo auksinių VMG šedevrų degustacijų iki išskirtinių teminių renginių, sulaukusių komplimentų iš tokių svečių, kaip verslininkas Žilvinas Grigaitis ar stilistė Agnė Jagelavičiūtė.

Šis savaitgalis taip pat bus pilnas staigmenų. Populiarus. Prabangus. Auksinis. Toks, kaip tu mėgsti. Organizatoriai visų detalių neišduoda, bet kviečia dviems naktims pasinerti į šventę. Su geriausiomis draugėmis. Neseniai spintoje atsiradusia suknele. Pagal stilistės Agnės Gilytės patarimus susikurtu stilium. Nes jį vertina ne tik stilistai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)