Trims apdovanojimams, kaip ir "G&G Sindikatas", buvo nominuoti ir Laura ir "The Lovers" su "Little by Little" ir "Skamp" su "L’attente". Jiems teko po vieną "Tango TV Metų vaizdo 2005" statulėlę: "Skamp" – "Metų grupės vaizdo", "Laurai ir "The Lovers" – "Metų moteriško vaizdo". Už "skampus" apdovanojimą atsiėmė vaizdo klipo autorius Maratas Sargsyanas.

"Metų vyriško vaizdo" apdovanojimas įteiktas Hokšilai su "B.J Fighters" už dainos "Rastaman" vaizdo klipą, "Metų naujoko vaizdas" – grupei "Brassbastards" ir jų dainai "Žiema", o blogiausiu metų vaizdo klipu trisdešimties žmonių komisija šiemet pripažino Lino ir Simonos su Tanoka Beardu atliekamos dainos "I Love You" vaizdo klipą.

"Tango TV Metų vaizdas 2005" apdovanojimus vedė Martynas Starkus, Eglė Vaičytė ir Paulius Skučas. Apdovanojimus skelbė TV3 realybės šou "Dangus" dalyviai ir grupės "69 danguje" merginos. Koncertinei programai specialius pasirodymus paruošė Lietuvos scenos grandai: "Inculto", Alanas Chošnau, "Mango", "G&G Sindikatas", Laura ir "The Lovers", "Biplan", "Mokinukės" ir kitos Lietuvos scenos žvaigždės.

"Tango TV Metų vaizdas 2005" apdovanojimai – lapkričio 29 dieną 22 val. per "Tango TV".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją