Daina svarbi tiems, kuriems yra aktuali ši tema-patyčios jaunimo tarpe. Daina skiriama visiems, kurie kažkada, ar net šią akimirką patiria patyčias mokykloje, namuose, darbiniame kolektyve arba internete. "Mes dovanojame šią dainą tiems, kurie patiria įžeidinėjimus, gąsdinimus ar fizinę agresiją. Kūrinys įrašytas dvejomis kalbomis ir išsiųstas į Lietuvos ir užsienio muzikos rinkas", - pasakojo Sasha Song.

"Aš pats buvau susidūręs su nemaloniais dalykais mokykloje ir žinau, kas tai yra, kuomet tave šmeižia bei žemina. Nuo 16 metų Londone gyvenau vienas ir dirbau, kad save išlaikyčiau. Pačioje pradžioje nemokėjau kalbos, o mokykloje tuo naudojosi ir iš to šaipėsi. Bet visos patirtos patyčios mane vertė susikaupti tikslui siekti ir daugiau laiko praleisti muzikiniame kabinete prie pianino slepiantis nuo kitų, kurie mane skaudino. Visgi muzika padėjo man rasti bendrą kalbą su tais, kurie mane žemino. Aš noriu, kad kiekvienas iš mūsų gyvenime turėtų tikslą, nes tik kažko siekimas ir tikėjimas gali žmogui padėti jaustis reikalingu ir laimingu" - dalinosi savo patirtimi atlikėjas.

"Šis duetu atliktas kūrinys buvo planuojamas seniai. Mano pusseserė Lina ne tik turi talentą dainuoti, bet taip pat yra sportinių šokių šokėja, ne kartą tapusi Lietuvos sportinių šokių turų nugalėtoja. Aš ja labai didžiuojuosi", - komplimentų pusseserei negailėjo žinomas atlikėjas.

Pasak Linos, jai teko puiki proga sudalyvauti "Lietuvos balso" projekte.
Lina Žilinskaitė

"Gavau labai naudingos patirties ir patarimų ateičiai. Netrukus sulaukiau pasiūlymo kartu su Vilija ir jos komanda dalyvauti 2014 metų "Eurovizijoje" Danijoje. Tai buvo neįkainojamai naudingas ir be galo įdomus laikas. Važiuodama automobiliu visada svajojau išgirsti savo balsą per radiją ir pagaliau tai įvyks. Tikiuosi, jog mūsų daina pelnys ne tik pasisekimą, bet bus išgirsta ir palies žmonių širdis", - sakė ji.

Remiantis visuomeniniais tyrimų duomenimis, daugiau nei pusė mokinių Lietuvos mokyklose patiria patyčias. Maždaug penktadalis mokinių mokyklose patiria fizinį smurtą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)