Aktorių grupės buvo populiarios visais laikais. Tai ir “Kabaretas tarp girnų”, R. Kazlo “Viengungai”, grupė “Šlipsas”. Susikūrusi 2008 metais, kaip akustinis dainuojančių aktorių projektas, grupė “Stipriai kitaip” netrukus tapo populiariausia šio žanro grupe. Tada dar niekam nežinomi studentai, šiuo metu yra vieni populiariausių ir aktyviausių Lietuvos teatro ir muzikos kūrėjų. Drąsiai galima teigti, kad jie tapo naujosios bangos pradininkais ir naujai pramynė takus kitoms tokio tipo grupėms. Iš “Stipriai kitaip” gimė ir grupė “Suicide DJs”, kuri ilgą laiką sėkmingai tęsė pirmtakų veiklą.

“Savo jausmą grojant su Vidu ir Ainiu galėčiau apibūdinti taip: Pasaka! Per tokį ilga nesimatymo scenoje laiką labai pasiilgau šėlsmo ir improvizacijų ant scenos. Malonus tas jausmas, kai nežinai, kas bus už sekundės. Kūrybos akimirka čia ir dabar. To nesurepetuosi!”- savo mintimis dalinosi charizmatiškasis grupės “Stipriai kitaip” trombonistas Pranas Dapšauskas.

„Stipriai kitaip“ galima vadinti nesibaigiančia gaivališka improvizacija kurioje žiūrovas visada tampa aktyviu ir svarbiu veiksmo dalyviu.

Šventinis koncertas vyks gruodžio 30 dieną Menų spaustuvėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją