20-ies metų grupės egzistavimo jubiliejų švenčiantis grupės lyderis ir siela Sergėjus Žukovas kvietė visus švęsti kartu su juo bei paruošė išskirtinę programą daugybei savo gerbėjų.

Nors nemažai koncerto žiūrovų „apšilinėjo“ dar arenos automobilių stovėjimo aikštelėje, tačiau koncertas, regis, praėjo be nemalonių įvykių ar incidentų.

Atvirkščiai, „Siemens“ koridoriuose DELFI skaitytojui pavyko užfiksuoti ir itin meiliai nusiteikusių vyriškių, kurie nepaleido vienas kito iš rankų.

Rusiškos pop muzikos paklausyti susirinko sausakimša arena, o daugelis žiūrovų nė nenusėdėjo savo vietose, stojosi šokti.

Daugybė išsipuošusių damų stebino seksualiu stiliumi, tačiau būta ir visai apie vakarą koncerte nepagalvojusių vyrukų, kurie šėlionėms pasirinko sportinius drabužius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1094)