„Mums labai patinka, ką jūs grojate“, – fotografuodamasis kartu su radistais prisipažino vienas vaikinas. Merginos nedrąsiai paprašė didžėjų, kad šie nuo scenos pasveikintų draugę Karoliną, kuri tą dieną šventė gimtadienį. Šis prašymas vėliau buvo išpildytas.

Radistai ant scenos užlipo laiku, sukeldami didžiules susirinkusiųjų gimnazistų ovacijas. Publika jau buvo apšilus, nes prieš tai savo pasirodymą surengė G Spot didžėjai.

Mokyklos salė turbūt nebuvo patyrusi tokio triukšmo. Gimnazistai vienu rimtu šoko ir kėlė rankas pagal Radistų grojamą muziką. Tiesa, ant scenos šįkart nebuvo laisvos vietos – šalia grojančių didžėjų užlipę ant scenos šoko drąsiausieji.

Ši diskoteka VDU „Rasos“ gimnazijoje – radistų dovana „Mokyklų kovų“ nugalėtojams. Jau antrus metus, prieš Kalėdas, radistai kartu su DELFI skelbia konkursą, kurio metu kviečia vienytis visas mokyklas ir siųsti draugiškiausias savo nuotraukas. Šįmet konkurse dalyvavo didžioji dauguma mokyklų.

Tiesa, nors diskoteka surengta tik vienoje mokykloje, ne visos mokyklos liko tuščiomis rankomis. Antros ir trečios vietos nugalėtojos buvo apdovanotos išskirtiniais „Chupa Chups“ sėdmaišiais, dar keliokika mokyklų mėgavosi saldžiomis staigmenomis.

Pernai radistai vakarėlį rengė Panevėžyje, šįmet Kaune. Tačiau visiems, dar nesulaukusiems jų viešnagės savo mokykloje, pažadėjo, kad ir kitąmet prieš didžiąsias šventes, padovanos dar vieną nepamirštamą diskoteką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)