„Mūsų merginos pasirinko keliauti kitais keliais. Kristina pradeda pedagoginį kelią, ji dirbs su vaikais, mokys dainavimo. Indrė pasiners į solo karjerą. Ji išvyksta į JAV, kur ketina pakeliauti. Nusprendėme, kad atėjo metas atsinaujinti“, – pasakojo „Dar“ lyderis A. Martinėnas-Vudis.

Jis taip pat patikino, kad kaip tik šiuo metu atnaujinamas ir grupės repertuaras, bus perrašomos dainos, todėl, anot pašnekovo, dvi naujos merginos koncertuose pasirodys atlikdamos jau ir naujus kūrinius, kurių iki šiol „Dar“ niekur pristatę nebuvo. Tiesa, A. Martinėnas-Vudis pokalbio metu prasitarė ir apie vasarą planuojamą išleisti naują albumą, kuriame skambės jau naujųjų narių balsai.

„Pats darbymetis mums yra vasaros laikotarpis ir gruodžio mėnuo, tačiau daugybę koncertų turime visus metus. Nėra nė vieno mėnesio metuose, kad neturėtume koncertų. Galbūt sausis visuomet būna šiek tiek ramesnis, todėl kaip tik dabar galime skirti laiko ir paieškoms. Ieškome dviejų naujų grupės narių. Norime kuo greičiau atsinaujinti ir vasarį jau koncertuoti drauge su naujokėmis“, – pasakojo Vudis.

Paklaustas, kokius kriterijus turėtų atitikti pretendentės, žinomas prodiuseris ir atlikėjas sakė atrankoje besitikįs sulaukti ir išvaizdžių, ir gebančių nepriekaištingai dainuoti merginų.

„Norėčiau atkreipti dėmesį, kad ne mažiau už gebėjimą dainuoti yra svarbus darbštumas. Patikėkite, dirbti reikės tikrai nemažai. Tinginiauti nebus kada“, – įspėjo prodiuseris.

Pasiteiravus, kodėl išėjus Indrei ir Kristinai, Vudis ir Grūdas ieško, kuo jas pakeisti užuot pasirodymus rengę dviese, prodiuseris patikino nenorįs keisti „Dar“ koncepcijos, mat nuo pradžių grupėje buvo keturi nariai.

„Tokia idėja buvo sumanyta, kad scenoje pasirodome keturiese: dvi merginos ir du vaikinai. Mums svarbu, kad kūriniai, kuriuos atliekame, skambėtų nepriekaištingai, mūsų klausytojai yra įpratę, kad grupėje „Dar“ nuolat dainuoja ir dvi gražios merginos, ne vien tik aš ir Grūdas“, – kalbėjo jis.

Pretendenčių laiškų prodiuseris laukia nuo pirmadienio ryto iki šio penktadienio vakaro.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)