Nors savo pasirodymą jau pradėjo R. Williamsą apšildanti grupė "Erasure", tačiau renginio prieigose buvo nusidriekusi beveik nejudanti didžiulė eilė.

Prieš pat koncertą „Zip FM“ studijoje kalbėjęs vienas renginio organizatorių Aivaras Gelžinis teigė, kad tai bene paslaptingiausias žvaigždės vizitas.

Žmonės eilėje

R. Williamsas neturėjo jokių pageidavimų organizatoriams ir pats rūpinosi vizitu, tad iki paskutinės minutės nebuvo aišku ir kada tiksliai atlikėjas atskris į Lietuvą.

Pasak A. Gelžinio, bilietai intensyviai pirkti ir renginio dieną, juos taip pat galima įsigyti ir renginio vietoje.

Robbie Williamsas yra daugiausiai įrašų D.Britanijoje pardavęs solo atlikėjas ir viena ryškiausių muzikos žvaigždžių pasaulyje.

43-ejų metų britų dainininkas išpopuliarėjo su grupe „Take That“, iš kurios pasitraukė 1995 m. Dainininko solo karjera sėkmingai tęsiasi jau ilgiau nei du dešimtmečius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)