„Nepaisant to, kad už lango vis dar pilna sniego, ši daina – labai karšta ir vasariška. Matyt labai pasiilgau saulės ir šilumos“, - juokiasi Audrius.

Tiesa, pro gerbėjų akis neprasprūdo ir tai, jog vaikinas įsiamžino atviroje fotosesijoje, kurioje paslaptinga mergina nesibodi pasirodyti be liemenėlės. Paklaustas apie nuotraukose esančią merginą, A. Janonis nedaugžodžiauja, tačiau panašu, kad rezultatu vaikinas ypač patenkintas: „Noriu labai padėkoti seksualiajai Akvilei, kurios kūno tobulumas privers aiktelėti ne vieną“.

Vaikinas solinę karjerą pradėjo vos prieš pusantrų metų, tačiau socialiniuose tinkluose jau spėjo suburti daugiatūkstantinę gerbėjų minią. Kviečiame išklausyti ir įvertinti naujausią Audriaus Janonio dainą „Gyvenam dabar“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)