„Daina yra naujo skambesio. Ko gero, klausytojai įpratę prie kitokio stiliaus mano kūrinių. Naujovės mane įkvepia ir skatina judėti į priekį. Džiaugiuosi, kad pavyko kitaip, nei įprasta. Gero klausymo visiems, į sveikatą. O, jei kažkam daina pasirodys nelabai...tai vis tiek jiems į sveikatą“, – sakė Mantas.

Jis pasakojo, kad kūrinio sceninei premjerai M.A.M.A. apdovanojimuose rengiasi jau dabar. „Ši daina – labai koncertinė. Ji gerai skamba su veiksmu“, – sako Mantas. Ir žada M.A.M.A. scenoje daug veiksmo. Jam talkins aštuonių šokėjų komanda. Tarp jų – choreografas ir režisierius Gytis Ivanauskas ir aktorius Eimutis Kvoščiaukas.

Šokio kūrimas patikėtas G. Ivanauskui, su kuriuo Mantas drauge dirba jau ne vienerius metus. Tuo tada, kai Gytis sukūrė furorą sukėlusią dainos „Čiuožki“ choreografiją.

Tai bus jau trečias Manto pasirodymas M.A.M.A. scenoje. Dainininkas sako, kad ir būsimas šou bus toks pat įspūdingas, kaip ir prieš tai buvę du.

Anstesnėse M.A.M.A. ceremonijose M.Jankavičiaus pasirodymai tapdavo tikrais įvykiais, kuriuos publika prisimindavo ilgai. Jo ir Ievos Narkutės 2012 metais duetu atlikti „Raudoni vakarai“ interneto erdvėje tapo tikru hitu ir iki šiol renka šimtus tūkstančių peržiūrų. Po metų M.A.M.A. scenoje M.Jankavičiaus ir šviesaus atminimo S.Povilaičio duetas ant kojų pakėlė visą areną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)