„Ne, tai ne apie tai, ką daugelis galėjo pagalvoti. Tikrai neatsisveikiname su savo gerbėjais ir įnirtingai dirbame ties nauja kūryba“ – šypsosi grupės dainininkės S. Nainė ir V. Sutkutė.

Tad merginų grupės „Pinup girls“ gerbėjai gali nurimti, merginos neplanuoja atsisveikinti.

Pasak merginų, naujoji grupės daina „Išeinu“, apie visai kitokį išėjimą, kuris, dažniausiai, gyvenimą pakeičia kardinaliai, tačiau į gerąją pusę.

Kviečiame įvertinti naująjį „pinupių“ kūrinį „Išeinu“:

„Tai pozityvumu dvelkiantis paskatinimas, nebijoti ir paleisti žmones, kurie skaudina arba nejaučia to paties, ką jauti tu, gyvenime nėra laiko stovėti vietoje, tad niekada nėra per vėlu iš naujo pamilti“ – teigia, pozityvumu spinduliuojanti grupės narė S. Nainė.

Lengvu, vasara dvelkiančiu kūriniu, merginos kviečia tiesiog pasimėgauti ir pasisemti pozityvumo.
„Išeinu“ vasariškas ritmas leidžia mėgautis muzika ir užmiršti įvairias problemas – toks ir mūsų tikslas. Dažna dainų tema – meilė, tad ir čia ne išimtis, tačiau šioje dainoje persipina ir kur kas daugiau jausmų“ – teigia grupės narė V. Sutkutė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)