„Į kūrinį įdėta daug darbo, laiko ir meilės. Esu labai laimingas pagaliau galėdamas jį parodyti visiems. Dainą ir jos vaizdo klipą kūrė 20 žmonių komanda, kuri negailėjo savo laiko ir jėgų. Už tai esu visiems labai dėkingas“, – pranešime spaudai džiaugiasi Rokas.

Kalbėdamas apie debiutinės dainos „Ką renkies“ prasmę, Rokas neslepia - tai dalis jo paties gyvenimo.

„Daina yra apie mane ir mano tikėjimą. Apie tai, kad viskas yra įmanoma, ir niekada negalima pasiduoti. Pagrindinė mano žinutė klausytojams - visos gyvenime sutiktos kliūtys, visi dalykai, kurie bando sutrukdyti – padaro mus stipresnius. Atrodo skiria, bet iš tiesų - jungia. Nesvarbu apie ką kalbame – apie meilę, draugystę, darbą, tikslus ar svajones. Tikiuosi, kad klausydami šios dainos žmonės joje atras ir dalį savęs, o galbūt pasisems optimizmo“,– pasakoja Rokas.

Pranešęs apie solinės karjeros pradžią, Rokas paskelbė ir atranką, kurioje ieškojo merginos vaidmeniui vaizdo klipe. Atlikėjo oficialiame feisbuko puslapyje vos per dieną tokį norą išreiškė daugiau kaip 1200 merginų, o kvietimą į filmavimus gavo draugės užregistruota šiaulietė Jomantė Slavinskaitė

„Tikrai nesitikėjau, kad bus tiek daug norinčių. 10 valandų - tiek laiko užtrukau, kol peržiūrėjau visų kandidačių anketas. Dar kartą įsitikinau, kiek daug gražių ir įdomių merginų yra Lietuvoje. Ir tai tik pasunkino užduotį išsirinkti tą vienintelę“,- nuostaba dalinasi Rokas.

Nufilmavęs debiutinės dainos vaizdo klipą Rokas Laureckis sustoti nesiruošia ir artimiasiu metu klausytojams žada pateikti dar daugiau staigmenų.

„Esu įrašęs dar dvi dainas, mintys sukasi ir apie jų vaizdo klipų idėjas. Dainos man labai patinka ir nekantrauju, kol ir daugiau mano kūrybos galės išgirsti visi“,- džiaugiasi naują pradžią skelbiantis Rokas Laureckis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)