Beckham susidomėjo grupe “True Steppers” po to, kai jų daina “Buggin” užkopė į aukščiausiąjį populiariausiųjų Britanijos dainų dešimtuką.

“Ji tikrai nuostabus žmogus, su kuriuo malonu dirbti,” teigė Andy Ice Cream’as iš “True Steppers”. “Žmonės labai nustebs, kai išgirs šios dainos vokalus.”

Tačiau šiuo metu dainininkė yra labiau susirūpinusi ne savo singlo sėkme, o dėl knygos, kurią ketina išleisti buvęs Beckhamų asmens sargybinis.

Markas Niblettas, dirbęs futbolininko Beckhamo ir jo šeimos asmens sargybiniu, neseniai parašė knygą “At Their Becks and Call”, kurioje išdėstė visas ne itin malonias detales apie “Posh Spice” santykius su savo vyru ir kitomis merginomis iš “Spice Girls”. Dabar jis ieško leidyklos, kuri imtųsi išspausdinti jo darbą.

Beje, į šią knygą Markas ketina įtraukti ir savo paties darytas Victorijos Beckham nuotraukas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją