Naujas stilius ir sceninis vardas

Po dvejų metų pertraukos R. Kaušiūtė pristato naują klubinę dainą ,,Overemotional me", kurios aranžuotę sukūrė žinomas dainininkas Arvydas Martinėnas – Vudis. Dainininkė kūrinį parašė prieš dvejus metus, tačiau paviešino jį tik dabar.

,,Šį muzikinį stilių pasirinkau dėl to, kad su savo grupe ,,Hot Mamazz“ privačiuose vakarėliuose atliekame muziką, pulsuojančia energija. Mums visuomet reikia užvesti jaunimą. Su jais šėlstame iki ryto, todėl mūsų repertuarui ši daina labai tiks,“ – teigia raudonplaukė atlikėja.

Naują muzikinį etapą dainininkei reikš ir naujasis sceninis slapyvardis.

,,Pasirinkau sceninį pseudonimą Cara. Išvertus iš italų kalbos, Cara reiškia mieloji, brangioji. Man šis žodis - mielas. Juk beveik visos mano dainos yra apie meilę, nors jų dauguma - su  nelabai saldžiais tekstais. Tačiau pavadinimas Cara yra mano vardo bei pavardės pirmosios raidės. Paprastas, tvirtas, mielas pseudonimas. Nesu apsiribojusi tik vienu muzikiniu stiliumi, būtent atliekant klubinės muzikos programą, norėjosi slapyvardžio, orientuoto į užsieniečius, kurie galėtų jį lengvai ištarti,“ – šypsodamasi kalba dainininkė Rasa Kaušiūtė.

Mokosi italų kalbos

Ne veltui žinoma atlikėja pasirinko itališką pseudonimą. Praėjusiais metais ji kartu su drauge  lankė italų kalbos. Ši kalba žinomai moteriai – labai graži, ją žavi Viduržemio jūra, italų temperamentas, kuris – artimas raudonplaukės ugningumui.

Italų kalbą draugės tobulino ir kelionėse į Italiją.

,,Vykome su drauge patobulinti kalbos. Aplankėme Romą, Florenciją. Nuostabūs miestai, nuostabi kultūra, kalba,“ - teigia dainininkė.

Turi širdies draugą

Prieš kelias savaites socialiniame tinklapyje Rasa pakeitė savo statusą. Visi pradėjo sveikinti ir klausti atlikėjos, kas yra jos mylimasis. Paklausta apie naująjį širdies draugą, Rasa sakė: ,,Na, tiesiog esu įsimylėjusi. Šiaip aš esu visuomet įsimylėjusi, tik niekada nesiskelbiu. Manau, kvaila - skelbti viešai apie savo santykius. Kam kišti galvą į liūto narvą savo noru. Nebent artėtų vestuvės, tokiu atveju, neslėpčiau informacijos.“

DELFI pabandžius paspėlioti, ar tik mylimasis nėra italas, žinoma moteris atsakė: ,,Ne, draugas nėra iš Italijos, bet tai – viskas, ką galiu pasakyti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)