Pastaruoju metu Vaidas, pasinėręs į novatoriško skambesio paiešką ir eksperimentuodamas muzikiniais stiliais, įrašinėja naująjį albumą, kurio dainas pirmieji turės progą išgirsti koncertinio turo pasirodymuose apsilankę klausytojai.

Tarp naujų dainų, pritariant muzikantams, Vaidas atliks ir gerbėjams jau pažįstamus kūrinius. Tai klausytojų pamėgtos ir peržiūrų internete rekordus mušančios dainos „Ant mašinos stogo", „Tai buvai tu" ir auksinio bei platininio disko apdovanojimus atlikėjui atnešęs kūrinys – „Dviese".

„Mano muzika – tai aš, toks koks esu – atviras, kartais ironiškas, kartais užsisvajojęs, ir be galo mylintis tai, ką darau. Pastaruoju metu daug laiko buvome užsidarę studijoje, su komanda kūrėme ir įrašinėjome naujas dainas, tobulinome jų skambesį. Vasarą norisi išlysti iš „rūsio", pristatyti publikai tai, ką paruošėme ir laukti jų įvertinimo bei mėgautis tuo, ką darome," – į vasaros turą klausytojus kviečia atlikėjas.

Paklaustas, kuo šis turas bus ypatingas, Vaidas ironiškai šypsosi ir sako, jog dovanos žmonėms nemokamos cukraus vatos ir balionų. „Nemėgstu šio klausimo – kiekvienas susitikimas su klausytojais būna ypatingas. Ir kuo mažesnė erdvė, kuo arčiau klausytojų esi, dainuoji kartu su jais, matai spindinčias akis – man tai ypatingos akimirkos. O klausytojams, kaip visuomet, atiduodame su muzikantais visą save – išieškoti kūriniai, pamėgta muzika, gyvas garsas," – sako V. Baumila.

Ir nors balionų koncertiniame ture nebus – tačiau muzikinės staigmenos, pasirodymai su žinomais svečiais bei mėgiamiausios gerbėjų dainos laukia klausytojų kiekvienoje koncertinio turo „Vaidas Baumila Live" stotelėje – trijuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose bei pajūryje.

„Vaidas Baumila Live" Vilniuje „Vasaros terasoje" rugpjūčio 23 d.; rugpjūčio 24 d. Nidoje – Prieplaukos vyninėje; rugpjūčio 25 d. Klaipėdoje – „Sky21 Terrace by Barbar'a" ir rugpjūčio 26 d. Kaune „Adform" (buvusiame „Ryšių") kiemelyje. Koncertų pradžia 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)