Prieš pasirodymą Lietuvoje grupės lyderis Villie Valo prisipažino, kad muzikantai jaudinosi prieš įžengdami į Karklės festivalio sceną.

„Mums kiekvienas koncertas vis kitoje šalyje yra iššūkis. Žmonės prieš koncertą turi daug vilčių, tad mes jaučiamės įpareigoti jas pateisinti. Jausmas – tarsi visada būtum mūšyje. Niekada nėra lengva. Bet kokiu atveju, labai gera girdėti, kad Lietuvoje yra žmonių, kuriems patinka tai, ką darome ir kurie mūsų laukia“, - naujienų portalui DELFI prisipažino DELFI.

Prie didžiosios festivalio scenos gausiai susirinkusi publika, žinoma, laukė žvaigždžių iš Suomijos. Kai kurie HIM gerbėjai į Karklę atvyko specialiai dėl šios roko grupės, todėl iš širdies šėlo nuo pirmųjų akordų iki paskutinės dainos.

Labiausiai visus užvedė HIM pasaulinę šlovę pelnę hitai „Join Me“, „Gone With a Sin“, „The Funeral of Hearts“ ar „In Joy And Sorrow“.

Festivalio akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)