Šventinis koncertas „The Birthday Party & Concert“, kuriame J.Mraz gros kartu su savo supergrupe, suplanuotas per tikrąjį muzikanto gimtadienį: šių metų birželio 23 d. Veiksmas vyks garsiojoje Los Andželo koncertų salėje „Hollywood Bowl“. Tai bus trečiasis muzikanto koncertas šioje arenoje – į abu anksčiau čia rengtus koncertus buvo išpirkti visi bilietai.

Kreipdamasis į savo gerbėjus, J.Mraz neslėpė, kad sulaukęs 21-erių metų metė mokslus koledže ir atsidavė muzikai. Susitaikęs su likimu, kad gali tapti vienu iš daugelio nepriteklių patiriančių menininkų, jaunuolis neplanavau badauti. Jis buvo pernelyg užsispyręs ir pernelyg naivus, kad nors akimirką suabejotų savo sėkme. „Norėdamas apsidrausti, juokavau, kad muzikuosiu iki 40-ties metų. Sakiau sau, kad tada jau tikrai būsiu patyręs ir mokėsiu groti kaip tikra roko žvaigždė“, – prisiminimais dalinosi J.Mraz.

Akustinių koncertų gastroles „An Evening With Jason Mraz And His Guitar“ Europoje tęsiantis atlikėjas jaučiai dėkingas savo gerbėjams. „Šiandien mano širdis yra pripildyta dėkingumo. Džiaugiuosi, kad kelio pradžioje leidau sau svajoti. Dėkoju visiems jums, kurie klausosi mano muzikos. Jūs padėjote man tapti tuo, kuo esu. Mes tai pasiekėme kartu. Man beveik 40. Esu pasiruošęs švęsti. Iki susitikimo koncerte!”, – kvietė J.Mraz.

Milijonus gerbėjų visame pasaulyje turintis Jason Mraz karjerą pradėjo koncertuodamas vienoje San Diego miesto kavinių, kur atkeipė įrašų kompanijos „Elektra Records“ dėmesį. Pirmasis studijinis muzikanto albumas „Waiting for My Rocket to Come“ buvo parduotas didesniu nei 1 mnl. tiražu.

Netrukus J.Mraz buvo jau koncertavo su didžiausiomis muzikos pasaulio žvaigždėmis, antrą jo albumą „Mr. A–Z“ prodiusavo garsusis Steve‘as Lillywhite‘as. Didžiąją sėkmę atnešė albumas „We Sing. We Dance. We Steal Things“, kurį vainikavo visus populiarumo rekordus sumušęs hitas „I‘m Yours“.

Ši daina hitu Nr. 1 tapo net vienuolikoje pasaulio šalių ir iki šiol yra vienas dažniausiai radijo stotyse transliuojamų kūrinių. Amerikos populiariausių dainų sąraše deimantiniais ir platininiais tiražais parduotas hitas „I‘m Yours“ išsilaikė rekordines 76 savaites iš eilės.

Atsidavęs gamtos mylėtojas, banglentininkas, kino filmų kūrėjas, fotografas ir sveiko gyvenimo būdo puoselėtojas Jason Mraz taip pat yra aktyvus socialinės lygybės gynėjas ir filantropas. Atlikėjas, atstovaudamas gelbėjimo misijai „Free The Slaves“, Mianmare surengė labdaringą koncertą, sutraukusį daugiau nei 90 tūkst. žiūrovų.

Jason Mraz koncertą rengia didžiausias Baltijos šalių koncertų organizatorius „Live Nation Lietuva“, šiemet Vilniuje surengsiantis retro muzikos žvaigždžių „Postmodern Jukebox“ ir britų muzikos atlikėjo Tomo Odello koncertus, Niujorko baleto trupės „Complexions“ gastroles, Trakų pilyje – vienintelį Baltijos šalyse rokerio Alice Cooper pasirodymą, elektroninės muzikos festivalį „Radistai Village ’17” ir didžiausią 2017-ųjų šou – Robbie Williams koncertą sostinės Vingio parke.

Jason Mraz – „I‘m Yours“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją