„Aš buvau Hanos Montanos motina. Aš tam nepritariu“, - kalbėdama apie šokiruojantį pasirodymą Bruklino „Barclays Center“ salėje pirmadienį per laidą „Today“ sakė Brooke Shields, kuri seriale „Hannah Montana“ („Hana Montana“) įkūnijo M. Cyrus personažės motiną.

„Kur aš padariau klaidą?“, - pridūrė dviejų vaikų motina, isteriškai mosikuodama rankomis.

Kalbant rimtai, 48 metų žvaigždė galėjo tik komentuoti M. Cyrus kraipymąsi scenoje, įskaitant perdėtai seksualius gestus, dviprasmiškus šokių judesius ir daugybę liežuvio kyštelėjimų. Visa tai 20 metų dainininkė demonstravo per savo pasirodymą, vilkėdama kūno spalvos liemenėle ir tokios pačios spalvos kelnaitėmis, rašo eonline.com.

Galima paminėti ir tai, kad ji nepadoriai elgėsi ir su Robinu Thicke`u, kol dainavo hitų „We Can't Stop“ ir „Blurred Lines?“ popuri.

„Aš tik noriu žinoti, kas ją konsultavo ir kodėl tai buvo būtina, - sakė B. Shield apie M. Cyrus numerį. – Kalbu apie tą reikalą su pirštu, tą ranką ir Robiną“.

„Mūsų vaikams negalima to žiūrėti, - pridūrė ji. – Man atrodo, kad ji elgėsi šiek tiek desperatiškai“.

Nors Liamo Hemswortho sužadėtinė tikrai nėra vienintelė, surengusi ekscentrišką šou, B. Shields pažymėjo, kad yra didelis skirtumas tarp M. Cyrus ir kitų artistų, pavyzdžiui, Lady Gagos, kuri taip pat mėgsta šokiruoti.

„Ar mėgini mėgdžioti Gagą? (Lady Gagos) atveju už visko slypi genijus, - aiškino B. Shields. – Tai ne tik demonstravimas. Manau, kad tai yra skirtingas dalykas“.

Kai „Today“ vedėjas Willie Geistas pastebėjo, kad M. Cyrus persistengė koreguodama „Disney“ sukurtą įvaizdį, B. Shields nuoširdžiai jam pritarė, teigdama, kad pasibaigus serialui „Hannah Montana“, Miley stengiasi atsiriboti nuo kino studijos „Disney“ primestos reputacijos.

„Mes tai pastebėjome, kai kartu su dukterimis nuėjome į jos koncertą. Jos buvo susitikusios, kai aš vaidinau jos motiną. Kai nuėjome pažiūrėti Miley Cyrus koncerto, išvydome visai kitą atmosferą, - pasakojo B. Shields. – Ji taip stengiasi tam priešintis...Ji gali gražiai dainuoti. Tačiau tas iškištas liežuvis... Manau, kad tai šiek tiek desperatiška... Stengtis taip, taip sunkiai“.

Nepaisant kritikos, B. Shields skyrė M. Cyrus kelis balus už daug kalbų sukėlusį pasirodymą.

„Ji tam ryžosi. Reikia už tai ją pagirti. Dabar mes apie ją kalbame“, - sakė ji.

O ką apie savo dukters šou mano jos tėtis Billy Ray Cyrusas?

„Dėkoju Dievui už tokį palaiminimą šį vakarą, - rašė jis socialiniame tinkle „Twitter“. – Toliau meldžiuosi už pasaulio taiką. Daugiau meilės... mažiau neapykantos“.

Tuo tarpu Tėvų televizijos taryba išplatino pranešimą spaudai, kuriame pasmerkė „We Can't Stop“ atlikėjos numerį.

„MTV dar kartą pavyko perduoti vaikams seksualinio turinio žinutę, pasitelkus buvusias vaikų žvaigždes ir prezervatyvų reklamas, tuo pačiu metu klaidingai žymint, kad ši programa yra tinkama žiūrėti vaikams jau nuo 14 metų. Tai nepriimtina, - savo pranešime piktinosi Tėvų televizijos tarybos visuomeninės politikos direktorius Danas Isettas. – MTV toliau seksualiai išnaudoja jaunas merginas, propaguodama aktus, tarp kurių galima išvysti rangymąsi vilkint kūno spalvos bikiniu. Kaip toks buvusios vaikų žvaigždės Miley Cyrus įvaizdis gali būti tinkamas 14 metų paaugliams?“.

Galbūt dainininkės tėtis savo žinutėje turėjo rašyti „Daugiau dainavimo... mažiau rangymosi“? Ar pritariate B. Shields?

Pasirodymą galite pamatyti čia:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)