Dave Seaman kelias pripažinimo link – stulbinantis. Per dvidešimt metų, praleistų klubinės kultūros industrijoje, jis spėjo pabuvoti ir BBC televizijos laidų vedėju, ir Levi‘s džinsų firmos reklaminiu veidu.

Dave Seaman taip pat buvo pirmuoju žurnalo „MixMag“ redaktoriumi ir būtent jis šį nedidelės apimties naujienlaiškį pavertė vienu stambiausiu leidiniu apie šokių muziką. „Padaryti šokių muziką patrauklesne platesnei auditorijai, pažvelgiant į ją giliau, o ne tik paviršutiniškai – štai kas mane iš tiesų domina“, – teigia atlikėjas.

„Renaissance“ renginių serija – tai pavydėtiną tarptautinę reputaciją pelnę pasirodymai, užsitarnavę klubinės muzikos gerbėjų pripažinimą visame pasaulyje. Šie vakarėliai garantuoja jaudulį keliančius, neeilinius šokių muzikos grandų pasirodymus bei nepamirštamas emocijas kiekvienam. Prieblandoje žaižaruojanti žvakių šviesa, specialiai šiam renginiui iš Londono gabenamos dekoracijos, įspūdingi šokėjų kostiumai kurs išskirtinę kerinčią atmosferą klubo svečiams.

Kartu su Dave‘u Seaman‘u pagrindinėje erdvėje gros gerai žinomi Lietuvos šokių muzikos atstovai Julia Fedotova su Justin Xara, kurie specialiai šiam vakarui parinko tamsesnius tech-house kūrinius bei neseniai savo debiutinį albumą išleidęs „Pacha“ klubo rezidentas Virus J.

Mažojoje salėje kiek lengvesnes soulful house nuotaikas dalins Murray Mckee iš „Renaissance“, žavieji "Deep Inc." bei Lietuvos klubinės scenos veteranas Dj Vanga. Vakaro metu taip pat turėsite galimybę įsigyti patikusią „Renaissance“ kompaktinę plokštelę ar originalius marškinėlius.

Vakarėlyje Dave Seaman pristatys naują „Renaissance“ dvigubą kompaktinę plokštelę “The Masters Series Vol.14”, kuri parduotuvėse pasirodys jau rugsėjo 28 dieną. Šioje plokštelėje figūruoja eilė gerai žinomų atlikėjų kūrinių, tarp kurių spinduliuoja ir Extrawelt bei Moby melodijos, Spooky bei Djuma Soundsystem ritmai, Four Teit bei nuostabaus balso savininko Quivver darbai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją