Keli tūkstančiai festivalininkų Vilnaus Vingio parke šėlo nuo pat šeštadienio pietų. Festivalio vartai atsivėrė lygiai 14 valandą. Iš pradžių žmonės rinkosi vangiai, tačiau vakarop Vingio parkas gerokai pilnėjo.

Iki pat vidurnakčio minia šėlo nepaisydama nei lietaus, nei šalčio. Nuo lietaus daugelis slėpėsi po lietpalčiais, o balų ir purvo saugojosi guminiais batais.

Festivalio nepraleido ir Egidijus Dragūnas. „Aš galvoju, kad tai dar tik mažas startas mūsų kultūroje. Na, žmonės jau žino, bet manau, kad kitąmet turėtų būti dar daugiau žmonių“, – apie elektroninės muzikos festivalį kalbėjo E. Dragūnas. „Man teko būti ir pasauliniuose festivaliuose. Žmonių tikrai būna daug daugiau, bet patems ir bus super, – kalbėjo Egidijus ir pridūrė. – Reikia ko nors linksmumui įkalt gero, jeigu prastai atrodo.“

Čia su mylimąja Eleonora Sebrova ir sūnumi pirmąjį vakarą atvykęs Sel'as tikino, kad nuotaika puiki net nepaisant blogo oro. Festivalio nepraleido ir Asta Valentaitė, kuri tikino čia atvykusi ir dėl draugų, ir dėl muzikos, taip pat ir Monika Šalčiūtė, kurią čia atlydėjo draugės ir brolis.

Abu vakarus festivalyje linksminosi Rimvydas Širvinskas-Makalius, Edvardas Žičkus, Monika Šalčiūtė, Asta Valentaitė ir daugelis kitų. Paklausyti Davido Guettos atvyko ir Rimas Šapauskas.

Antrąjį vakarą minia buvo gerokai didesnė nei pirmąjį. Iki pat vakaro pabaigos minia nesustodama plūdo ir didėjo.

Festivalininkai, likus kelioms valandoms iki festivalio pabaigos, DELFI pasakojo, kad nesinori, kad viskas baigtųsi.

Festivalio lankytojų įspūdžiai - vaizdo įraše:


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (301)