Eilė į koncertą nusidriekė gerokai prieš 19 valandą turėjusį prasidėti renginį. Koncerte E. Jennings dalijosi naujos kūrybos vaisiais bei jau hitais tapusiais kūriniais, o visa tai papildė ir kiekvienai dainai pritaikyta šviesų choreografija.

Magiškoje erdvėje vykęs koncertas Ericai ypatingas ir dėl asmeninių priežasčių – tai paskutinis jos pasirodymas scenoje, prieš susilaukiant trečiojo vaikelio.

„Šv. Kotrynos bažnyčios erdvė puikiai atspindi mano dabartinę būseną – šiuo metu išgyvenu stebuklingą laikotarpį. Juk negali būti nieko magiškiau už naujos gyvybės atvedimo į pasaulį laukimą“, – prieš renginį sakė Erica.

Atsisveikinimo koncertą E. Jennings pradėjo airiška balade. „Labai gera matyti, kad tiek daug jūsų šįvakar susirinko. Šiandien yra ypatinga diena dėl to, kad aš tuoj išeisiu motinystės atostogų“, – susirinkusiems šypsojosi Erica.

Atlikusi kelias dainas E. Jennings sakė turinti ir dar vieną priežastį džiaugtis: „Šiandien yra ypatinga diena ir dėl kitos priežasties. Šiandien beveik lygiai metai nuo tada, kai aš čia atlikau savo pirmąjį solo koncertą. 2016-ieji buvo man puikūs metai, daug koncertų ir festivalių, daug gerų atsiliepimų apie mano muziką, bet aš tikrai žinau, kad šios sėkmės be jūsų visų nebūtų. Aš noriu jums labai padėkoti.“

Laisvą suknelę dėvėjusi atlikėja nevengė kalbėti apie tai, kad skaičiuoja paskutines nėštumo savaites. „Aš jau esu septynis su puse mėnesių nėščia. Manęs daug kartų klausia, kaip aš suderinu karjerą ir vaikus? Čia labai ilga diskusija, bet aš žongliruoju. Manau, kad visos moterys tai daro, ane, merginos? Aš parašiau dainą apie tai, kad mes esame geriausios žonglierės pasaulyje“, – šypsojosi Erica.

Scenoje beveik 20 metų

Jau beveik du dešimtmečius koncertuojanti atlikėja gali pasigirti plačiu gerbėjų ratu. Tvirto, bet kartu ir švelnaus vokalo savininkė daugumai žinoma kaip grupės „Skamp“ ar dueto „The Ball And Chain“ narė, tačiau niekam ne paslaptis ir solinė atlikėjos karjera.

Dar šiemet E. Jennings M.A.M.A apdovanojimuose buvo pripažinta geriausia šalies atlikėja, o vėliau pristatė ir kūrinį „Black is the colour“, kuris dar visai neseniai sulaukė itin palankaus įvertinimo užsienio radijo stotyse ir daina pasiekė net Meksiką, Argentiną, Singapūrą bei Naująją Zelandiją. Pastarosios radijo stotis „West Coast Radio“ buvo taip sužavėta, kad kūrinį įtraukė tarp grojamiausių dainų 40-tuko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)