Koncerto repertuaras buvo išskirtinis. Tą vakarą netrūko garsių šlagerių bei dainų apie vasarą ir Palangą. Žinomi šalies dainininkai scenoje keitėsi su jaunais, visuomenei dar nepažįstamais talentais. Vakaro vinimi tapo grupės „Pop ladies“, susibūrusios specialiai šiam renginiui, pasirodymas. Oksana Pikul, Natalija Bunkė, Katažina Nemycko ir Liepa Mondeikaitė atliko specialiai šioms lenktynėms sukurtą himną.

Atvykę dainininkai džiaugėsi dėl entuziastingai juos palaikančios publikos, o dėl geros nuotaikos visus nuopelnus priskyrė orui – nors buvo žadama, kad šeštadienį Palangoje lis, vakaras buvo giedras ir gana šiltas.

Renginio metu primintos geriausios lenktynių akimirkos ir pavojai, kurie kyla lenktynininkams skriejant iki 285 kilometrų per valandą greičiu. Likus paskutinėms akimirkoms iki lenktynių pabaigos, komandų nariai prisipažino, kad labai jaudinasi laukdami finišo.

(Pildoma.)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)