Jurgos Šeduikytės ir Vido Bareikio „Trys Kanados“ ir lyg iš Agnės Kuzmickaitės naujosios kolekcijos pristatymo nužengusi Ieva Stasiulevičiūtė pradėjo koncertą „You Do Music“. Pirmąjį Lietuvoje interaktyvųjį koncertą organizuoja bendrovė TEO, o tiesiogiai transliuoja „Lietuvos ryto“ televizija

Per keletą pirmųjų renginio minučių internetu balsavo daugiau nei tūkstantis koncerto žiūrovų. Jų balsai lėmė, kad į renginio sceną pirmieji lipo grupė „Golden Parazyth“ su daina „Izabelle“.

Koncerto žiūrovai ir patys atlikėjai balsuoja internetu ir taip lemia, kada ir kas lips į sceną ir kurią dainą atliks. Balsavimo rezultatai rodomi realiu laiku, viso koncerto metu. Koncerto žiūrovai taip pat valdo renginio scenografiją. Vaizdo efektai kuriami trimačiu vaizdu, naujos kartos „3D mapping“ technologijomis.

Anot renginio vedėjų Ievos Stasiulevičiūtės ir Vytauto Rumšo, šis renginys jiems didelis iššūkis, nes renginio eiga niekam nežinoma, o viską lemia balsavimo rezultatai.

Prie starto linijos išsirikiavusios aštuonios Lietuvos muzikos žvaigždės: Jurga Šeduikytė, Donatas Montvydas, „Biplan”, „Pelenai”, Beissoul ir Einius, „Golden Parazyth”, Violeta ir Vilius Tarasovai bei „Pop Ladies”.

Kiekvienas iš jų buvo paruošęs po penkias dainas, tačiau koncerto žiūrovai namuose jiems išrinko tik po tris.

Renginio vairas buvo patikėtas aktoriui Vytautui Rumšui jaunesniajam, grupės „ŠarkA” narei Ievai Stasiulevičiūtei ir humoristui Timūrui Augucevičiui.

Koncerto akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)