Į sostinę dainininkas atvyko iš Latvijos, kur išvakarėse pasirodyė „Sunset“ muzikos festivalyje Siguldoje. Atlikėjas kartu su aptarnaujančiu personalu atvyksto komfortabiliu autobusu, juos lydėjo sunkvežimis su reikalinga koncertui garso ir apšvietimo įranga. Jokių išskirtinių pageidavimų komanda organizatoriams nepateikė, tik buvo didelis prašymas, kad maistas būtų gaminamas iš ekologiškai švarių ir natūralių produktų.

Koncertas po atvirumi dangumi gerokai vėlavo. Nors organizatoriai svečius į koncertą kvietė aštuntai valandai vakaro, koncertas vėlavo kone dvi valandas. Daugelis šalo, skundėsi blogu organizuotumu, tačiau prasidėjus koncertui visi plojo ir aikčiojo iš susižavėjimo.

Pats Damienas Rice‘as scenoje pasirodė po devintos valandos vakaro. Koncerto metu skambėjo geriausi jo kūrybos fragmentai, tokie kaip „I Don‘t Want To Change You“, „9 Crimes“, „Elephant“ „Volcano“, „The Blower‘s Daugther“ („I Can‘t Take My Eyes Off of You“) ir kitos puikiai žinomos bei be proto jausmingos D.Rice‘o dainos.

Koncerto akimirkos - nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)