Panašu, kad būtent taip buvo ruošiamasi pavadinti vieną iš naujojo albumo dainų. Deja, pavadinimas tebuvo darbinis ir, pristatant albumą, jis jau buvo pakeistas.

Pavadinimas „Vilnius“ ryškiausiai matyti vaizdo įraše, kuriame užfiksuotas dainos „MTO“ kūrimas. Tiesa, kone visų dainų pavadinimai buvo pakeisti.

Štai dainos „MTO“ darbinis pavadinimas buvo „ManUNkind“, o daina „Confusion“ turėjo vadintis „Lima“.

Iš dviejų kompaktinių diskų sudarytame albume – 12 naujų grupės dainų. Kiekviename kompaktiniame diske – po šešias.

Pastarąjį kartą grupė albumą pristatė 2008 metais. Tiesa, dar 2011 buvo išleistas eksperimentinis albumas „Lulu“, tačiau jis buvo pripažintas prasčiausiu grupės darbu ir jo dainos net nebuvo įtrauktos į pasaulinių turų programas.

Akivaizdu, kad naujausias albumas „Hardwired... To self-destruct“, nesulauks pastarojo darbo likimo. Vos prieš dvi savaites pristatytas kūrinys jau puikiai įvertintas ne tik gerbėjų, bet ir kritikų. Negana to – jis nominuotas kitų metų „Grammy“ statulėlių dalyboms.

„Vau! „Hardwired... To self-destruct“ pristatytas vos kiek seniau nei prieš dvi savaites, tačiau mes esame labai pagerbti, kad šis albumas nominuotas „Grammy“ statulėlei, – oficialiame grupės feisbuko profilyje džiaugėsi sunkiosios muzikos legendos. – Pamatysime, kas bus, jau vasario 12, 2007 metais, per 59-ąsias „Grammy“ statulėlių dalybas.“

„Grammy“ apdovanojimuose „Metallica“ pretenduoja į geriausios roko dainos apdovanojimą. Nominaciją pelnė titulinė albumo daina „Hardwired“. Dėl geriausios dainos titulo taip pat rungiasi Davido Bowie daina „Blackstar“, „Radiohead“ daina „Burn the Witch“, „Twenty One Pilots“ daina „Heatens“ ir „Highly Suspect“ daina „My name is Human“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)