„Bilietai į kai kuriuos renginius yra pakankamai brangūs, ir dažnai žmonės nerimauja juos įsigydami – o jeigu paskutinę minutę užklups nenumatyti rūpesčiai? Daugelis yra susidūrę su tokia situacija ir puikiai žino, kad neigiamų emocijų ir taip būna per akis. Šis draudimas tikrai padės išvengti finansinių rūpesčių dėl pinigų, sumokėtų už renginį“, – pranešime spaudai sakė „Tiketa“ vadovas Andrius Žiauberis.

Naujasis bilietų draudimas atlygina sumokėtus pinigus keliais atvejais: dėl asmeninės arba nepilnamečių vaikų ūmios ligos, jeigu įvyko netikėtas įvykis, pvz., namuose kilo gaisras ar žmogus pateko į automobilio avariją.

Draudžiamojo įvykio atveju draudimo bendrovė atlygins sumokėtą bilieto kainą. Bilietų draudimo paslaugą bus galima užsisakyti įsigyjant bilietus internetu, mobiliąja programėle ir kasose.

„Draudimas suteikia vis platesnę apsaugą žmonėms įvairiose gyvenimo situacijose. Šiandien apsisaugoti galime ne tik nuo didelių ir brangiai kainuojančių nelaimingų atsitikimų. Patirtis rodo, kad nedideli nemalonumai kasdienybėje nutinka gana dažnai – net ir netikėtas peršalimas gali atnešti finansinių nuostolių. Šiuokart padėsime apsaugoti pinigus klientams, kurie iš anksto įsigyja bilietus į renginius, tačiau netikėtai negali į juos atvykti“, – sakė „Gjensidige“ Naujų pardavimo kanalų vadovė Indrė Baltušienė.

Pasak jos, bilietų į renginius draudimas yra paplitusi praktika Europoje. Lygiai kaip neįvykusios kelionės ar skrydžio draudimai, ši draudimo rūšis turėtų tapti populiari ir Lietuvoje.

Indrė Baltušienė tikisi, kad didesnę sumą mėgstamų atlikėjų koncertui skyrę klientai pasirūpins savo investicija, jog vėliau nereikėtų ieškoti, kam paskutinę minutę parduoti ar padovanoti nepanaudotus bilietus.

Bilietų draudimo suma priklausys nuo bilieto kainos, vidutiniškai vieno bilieto draudimas kainuos nuo 1,5 Eur.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)