West One „Ką tu man jauti?“ (Lyric Video):

Įdomi įžanga braukia boso tembru vakarietiškų sąskambių link, o pirmi esminiai dainos žodžiai akcentuoja tam tikras ribas, kur dviejų žmonių santykiuose trūksta abipusio jausmo, tačiau viena pusė santykiuose, kurie ir taip baigia subyrėti yra kategoriška.

„Ką tu man jauti?“ neturi standartinės hito schemos – tai yra vienas ilgas eilėraštis, turintis kelias kertines frazes, skanduojamas mišraus vaikinų choro, pilnas maištaujančių gyvenimo nuotaikų, kuriose spalvingi potyriai susipina, o pojūčiai atsiskleidžia tik pasakotojo kontekste.
Šiuo metu Čikagoje viešintis ir antrą video klipą „Norai“ kuriantis West One ir visa kūrybinė grupė tiki, jog šis dainos video su įmantriai užkoduotu tekstu sulauks dar didesnio gerbėjų palaikymo, hipnotizuos savo muzikinėmis idėjomis, moderniu muzikos skambesiu ir aranžuotėmis.

West One vaizdo klipo „Norai“ premjera – jau netrukus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)