Norinčių patekti į naują klubą buvo labai daug. Dar prieš vidurnaktį prie klubo nusidriekė eilė išsipuošusių merginų ir vaikinų. Apsaugos darbuotojai pasirodė esantys itin griežti ir nežinia kuo vadovaudamiesi atsirinkdavo, ką įleisti, o ko – ne.

Nei dailiosios lyties patrauklumas, nei argumentai apie svečių sąraše esančią pavardę nepadėjo kai kuriems norintiems pakliūti į klubą. Susitarti su griežtaisiais vyrais visgi labiau pavykdavo merginoms, kurių klube tą naktį netrūko.

Laimingiausieji, patekę į vidų, galėjo įvertinti aplinką, muziką, personalą. Pastarasis traukė nė vieno vyro akį. Barmenės buvo pasidabinusios trumpais juodais sijonais ir baltomis, itin atviromis palaidinėmis. Akivaizdu, jog ryškus makiažas ir ilgi plaukai - neatsiejami naktinio klubo darbuotojų atributai.

Klubo interjere dominuoja juoda ir auksinės spalvos.

Organizatoriai, kviesdami į vakarėlį minėjo, kad atidaryme bus galima išvysti ir šalies garsenybių. Panašu, jog klubas savo pažadais nesudomino pramogų verslo atstovų. Jų tą vakarą naujoje pasilinksminimo vietoje nebuvo daug.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją