Liepa šįsyk drauge su J. Liesiu pasuko galvą, kaip pristatyti naują kūrinį. Įprastą pranešimą spaudai jiedu nusprendė pakeisti į „Laišką Tau“.

Sveikas,

Mylėjau Tave - skraidantį ir priplaukusį. Nors tyliai melavau sau - aš negaliu įsimylėti. Nežinau, kas yra Meilė.
Dabar nekenčiu savęs, tavęs, ašarų ant telefono laukiant žinučių, blakstienų tušo ant delnų slepiant akis.
Nebepakeliu, nekenčiu visko, kas primena Tave.
Esu, buvau ir būsiu kitokia nei Tu matei. Jau žinau, kad ir mano jausmai kitokie nei Tavo.
Man meilė - kažkas labai per didelio. Atrodo, užtektų tik mylėti ir jau laiminga būčiau.
Man laisvė - kažkas viduje nešiojamo, bet paslėpto. Gyvenimą visą šypsočiausi ją radus.
Tu – mylintis žmogus, manimi surištas, mane rišantis. Mažytę laisvę į didelę meilę mainantis.
Nenoriu delnų, mane laikančių, pirštų mane apvejančių. Užteks.
Noriu būti laisva. Aš meilei sukurta!

Liepa

Atlikėja DELFI pasakojo, jog visuomet dainuoja apie tai, ką jaučia. Klausiama, ar daina skirta konkrečiam asmeniniui, kurį ji yra įsimylėjusi, dainininkė patvirtino, jog buvo įsimylėjusi vyrą, apie kurį plačiau pasakoti nenori.

„Kai pas mane atsiranda stiprus jausmas, kurio negaliu išreikšti žmogui, aš dainuoju. Daina yra apie meilę, kurią jaučiau žmogui, kuri mane buvo įkalinusi kaip kalėjime. Norėjau su tuo žmogumi būti, tačiau aplinkybės lėmė, kad negalėjome būti kartu. Daina skirta visiems, kiekvienas joje gali surasti ko tik nori“, – pasakojo ji.

Paprašyta įvardinti asmenį, kuriam skirta daina, Liepa jo įvardinti nepanoro. Esą nėra tikslo minėti konkretų vyrą, kuris šiuo metu yra tik draugas.

Liepa tikisi, jog vyras, kuriam skirti šie dainos žodžiai, apie Liepos jausmus nieko nežino. „Tarp mūsų buvo jausmas, apie kurį žinau tik aš viena. Nenoriu konkretinti, nes tai jau būtų labai asmeniška“, – pokalbį mįsle baigė atlikėja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją